ID: 10053
Comment by: chables21 at yahoo dot com
Reported By: julian dot gonzalez at iconmedialab dot es
Status: Closed
Bug Type: COM related
Operating System: W2000
PHP Version: 4.0.4
New Comment:

$oConn = new COM("ADODB.Connection");

// Data Base: ORACLE 8.0

// insert query: it works fine!!!

insert into Pact (nid,name,Apell1,Apell2,o,NHisto,FNac) values
(10040,'chables','wew','qewqwe','Hombre','121217', to_date('12/12/1999
','MM-DD-YYYY'))

// insert query: it does not works: php error memory

insert into Pet
(NID,NPet,NPac,Diagnostico,FPet,Medico,Servicio,FP etFin,nidPass,obsPet,o
bsInf,codSer,itt)
values
(10060,'56',10040,3,
to_date('29-03-2001','DD-MM-YYYY'),
to_date('12-1-2001','DD-MM-YYYY,
'oooo',
'ttt',
'urgencias ',
'vv')


Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2001-05-12 15:20:50] [email]phantophp.net[/email]

no response

------------------------------------------------------------------------

[2001-05-07 12:46:12] [email]sbergmannphp.net[/email]

Does this problem persist with PHP 4.0.6-dev? There have been a lot of
changes to ext/com recently, including improtant fixes after the PHP
4.0.5 release that will be included in PHP 4.0.6.


------------------------------------------------------------------------

[2001-03-29 09:47:19] julian dot gonzalez at iconmedialab dot es

$oConn = new COM("ADODB.Connection");

// Data Base: ORACLE 8.0

// insert query: it works fine!!!

insert into Pact (nid,name,Apell1,Apell2,o,NHisto,FNac) values
(10040,'qwrwfcdf','qeqwe','qewqwe','Hombre','12121 7',to_date('12/12/1999','MM-DD-YYYY'))


// insert query: it does not works: php error memory

insert into Pet
(NID,NPet,NPac,Diagnostico,FPet,Medico,Servicio,FP etFin,nidPass,obsPet,obsInf,codSer,itt)

values
(10060,'56',10040,3,
to_date('29-03-2001','DD-MM-YYYY'),
to_date('12-1-2001','DD-MM-YYYY,
'oooo',
'ttt',
'urgencias ',
'vv')


If i copy this query (generated by my php code), and paste into a SQL
editor that work for make queries into data bases
and i execute it, it works fine!!!!.

Maybe a problem of lenght?.
I hope i was wrong.



------------------------------------------------------------------------


--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=10053&edit=1[/url]