ID: 14143
Updated by: [email]sniperphp.net[/email]
Reported By: teo at gecadsoftware dot com
-Status: Open
+Status: Closed
Bug Type: Apache2 related
Operating System: Mandrake8.1
-PHP Version: php4-200201202100
+PHP Version: 4.x
New Comment:

This was fixed long time ago.



Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2002-01-21 07:18:18] teo at gecadsoftware dot com

After some hassle with compilation I tried again w/ a recent
snapshot.Path info still doesn't get set :(.



------------------------------------------------------------------------

[2002-01-18 02:04:14] [email]lobbinphp.net[/email]

Teo: Can you download a CVS snapshot, and see if it works?

[url]http://snaps.php.net[/url]

------------------------------------------------------------------------

[2002-01-17 13:44:09] biancardi at xware dot it

to solve the problem related to cgi var setting (PATH_INFO and so on)
you need the latest cvs, the one in 4.1.1
has bugs (at least when used with apache-2.0.28).

Roberto.

------------------------------------------------------------------------

[2002-01-17 13:27:12] teo at gecadsoftware dot com

Tested again on Mandrake8.1 / php-4.1.1 / Apache-2.0.28-beta.
for a page like i.php/something the PATH_INFO still doesn't get set,
but least it doesn't segfault anymore.

PHP config line: --with-apxs2=/usr/local/apache2/bin/apxs --with-mysql
--with-dom --disable-posix --disable-pic --with-zlib --enable-wddx
--enable-debug



------------------------------------------------------------------------

[2002-01-17 06:01:00] [email]lobbinphp.net[/email]

Does the same happen on 4.1.1 or current CVS?

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
[url]http://bugs.php.net/14143[/url]

--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=14143&edit=1[/url]