Professional Web Applications Themes

#17495 [Com]: Failed opening .. (include_path=".") in Unknown on Line 0 OFTEN! (not always) - PHP Development

ID: 17495 Comment by: heliumonline at optusnet dot com dot auNOSPAM Reported By: jhanna at qcora dot com Status: Bogus Bug Type: IIS related Operating System: NT 4.0 IIS 4.0 web server PHP Version: 4.2.1 New Comment: I had this problem and found it was due to file permission being configured incorrectly for the file im redirecting to. Hope it works for you Luke Previous Comments: ------------------------------------------------------------------------ [2002-10-04 01:04:54] b dot ally at sympatico dot ca linux/apache 1.3.20/php 4.2.1 i've just uploaded some files to my hosted server and am seeing this. phpinfo() works fine, though all other .php files ...

  1. #1

    Default #17495 [Com]: Failed opening .. (include_path=".") in Unknown on Line 0 OFTEN! (not always)

    ID: 17495
    Comment by: heliumonline at optusnet dot com dot auNOSPAM
    Reported By: jhanna at qcora dot com
    Status: Bogus
    Bug Type: IIS related
    Operating System: NT 4.0 IIS 4.0 web server
    PHP Version: 4.2.1
    New Comment:

    I had this problem and found it was due to file permission being
    configured incorrectly for the file im redirecting to.

    Hope it works for you

    Luke


    Previous Comments:
    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-10-04 01:04:54] b dot ally at sympatico dot ca

    linux/apache 1.3.20/php 4.2.1
    i've just uploaded some files to my hosted server and am seeing this.
    phpinfo() works fine, though all other .php files get this error. I
    stopped trying refresh after a few times (wouldn't you) and nada.

    btw, i have this happening with files which have NO includes nor
    requires in them.

    All of my scripts are getting this, most of which have not been
    changed.

    brian ally

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-09-20 17:35:42] w dot j dot bootsma at planet dot nl

    I experience the same problem, although my environment differs.
    I use:
    Windows 2000, IIS 5.0 and PHP version 4.2.3.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-09-11 11:13:17] [email]sniperphp.net[/email]

    Thank you for taking the time to report a problem with PHP.
    Unfortunately you are not using a current version of PHP --
    the problem might already be fixed. Please download a new
    PHP version from [url]http://www.php.net/downloads.php[/url]

    If you are able to reproduce the bug with one of the latest
    versions of PHP, please change the PHP version on this bug report
    to the version you tested and change the status back to "Open".
    Again, thank you for your continued support of PHP.



    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-07-18 12:10:29] debug at parafx dot com

    That did not help in fact that release didn't work at all. The page
    just hung trying to load. I reverted back to the 4.2.1 release.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-07-18 04:49:17] [email]sniperphp.net[/email]

    Does this happen with this snapshot:

    [url]http://snaps.php.net/win32/php4-win32-latest.zip[/url]


    ------------------------------------------------------------------------

    The remainder of the comments for this report are too long. To view
    the rest of the comments, please view the bug report online at
    [url]http://bugs.php.net/17495[/url]

    --
    Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=17495&edit=1[/url]
    heliumonline at optusnet dot com dot auNOSPAM Guest

  2. #2

    Default #17495 [Com]: Failed opening .. (include_path=".") in Unknown on Line 0 OFTEN! (not always)

    ID: 17495
    Comment by: justanotherfreeloader at hotmail dot com
    Reported By: jhanna at qcora dot com
    Status: Bogus
    Bug Type: IIS related
    Operating System: NT 4.0 IIS 4.0 web server
    PHP Version: 4.2.1
    New Comment:

    NOT just IIS. I get it in Apache/win2K (couldn't see any other bug
    report mentioning this)

    I was getting this when running an odd setup with paths defined as
    drive-relative in apache httpd.conf :

    Alias /resourcedb "/wwwroot/resourcedb"
    not absolute
    Alias /resourcedb "w:/wwwroot/resourcedb"

    .... as I was setting up everything on a remote, networked drive for
    complicated distribution reasons, and didn't want to hardwire the drive
    mapping (W:)

    Although Apache was happy with that, and my processes were all
    allegedly CD-ed into the appropriate base drive before launch (W), php
    still couldn't find the file once apache asked it to process it.

    Hard-wiring the complete path fixed the problem, but I still dunno
    where php thought it would find the file :(

    I got this ALWAYS, not just 'often'.

    I know drive letters are pretty vital on Windows, but I eventually
    convinced apache to not worry about them - pity the path-translated
    SCRIPT_FILENAME doesn't get passed to the php engine completely.


    Previous Comments:
    ------------------------------------------------------------------------

    [2003-10-05 00:36:41] heliumonline at optusnet dot com dot auNOSPAM

    I had this problem and found it was due to file permission being
    configured incorrectly for the file im redirecting to.

    Hope it works for you

    Luke

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-06-06 12:39:48] jhanna at qcora dot com

    I have installed PHP 4.2.1.
    However, I am having problems removing Zend. I can not find anything
    on their web site about removing it. Even in their forum, there are
    people asking about how to remove it.
    Any suggestions on how to zap Zend?

    Still having the same problem in the summary. And now with Zend. :)

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-06-03 12:22:22] [email]mfischerphp.net[/email]

    Try without optimizer and a never version please.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2002-05-28 16:35:28] jhanna at qcora dot com

    Warning: Failed opening 'path:\info.php' for inclusion
    (include_path='.') in Unknown on line 0
    Error shows up often. Using ISAPI server API.
    No changes made, and refreshed 1-20+ times will load the page
    correctly.
    Not sure if relevent, but using with Zend v1.2.0
    Not a problem with file access, as it works sometimes. Not a problem
    with code, because it never changes.
    Only happens to .php pages. Even if only phpinfo() code.
    As you can see, I changed the include_path to "." only. All files are
    in the same folder on my web server. Server runs an Internal Intranet
    site.
    Any other information I will be happy to provide.


    ------------------------------------------------------------------------


    --
    Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=17495&edit=1[/url]
    justanotherfreeloader at hotmail dot com Guest

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 3rd, 11:51 PM
  2. #12995 [Opn->Bgs]: "Failed opening ... in Unknown on line 0
    By sniper@php.net in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: September 30th, 01:05 AM
  3. #12995 [Csd->Opn]: "Failed opening ... in Unknown on line 0
    By se at brainbits dot net in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: September 29th, 03:55 PM
  4. #25195 [Opn]: Failed opening phpinfo.php ... in Unknown on line 0
    By mhawkins at ukeu dot com in forum PHP Development
    Replies: 1
    Last Post: August 26th, 09:35 AM
  5. #24882 [NEW]: Failed opening phpinfo.php ... in Unknown on line 0
    By mhawkins at ukeu dot com in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: July 31st, 01:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139