ID: 24111
Updated by: [email]sniperphp.net[/email]
Reported By: abramov at fromru dot com
-Status: Feedback
+Status: No Feedback
Bug Type: IIS related
Operating System: Windows XP
PHP Version: 4.3.2
New Comment:

No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.




Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2003-07-29 15:21:57] [email]sfoxphp.net[/email]

Hi,

<?
print system('%COMSPEC% /c ver');
?>

should work on Windows systems anywhere.

Please could you try that and confirm if it's still giving the same
error message?

PHP Folks: if it does, we could have the return of an ancient
popen/exec issue .. but it's working fine on win9x..

?


------------------------------------------------------------------------

[2003-06-10 09:24:47] abramov at fromru dot com

php -v :
PHP 4.3.2 (cgi-fcgi), Copyright (c) 1997-2003 The PHP Group
Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2003 Zend Technologies

phpinfo():
PHP Version 4.3.2
Server API : CGI/FastCGI
GATEWAY_INTERFACE : CGI/1.1

etc.

------------------------------------------------------------------------

[2003-06-10 08:03:06] [email]sniperphp.net[/email]

And what does 'php -v' output?
And what does phpinfo() has to say about the php version
under IIS?


------------------------------------------------------------------------

[2003-06-10 07:01:26] abramov at fromru dot com

Web-server: IIS 5
Both CGI and ISAPI installations produced following bug:

Code:
<?
print system('cmd ver');
?>

Result:
system(): Unable to fork

------------------------------------------------------------------------


--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=24111&edit=1[/url]