ID: 24681
Updated by: [email]sniperphp.net[/email]
Reported By: harry at rhsoft dot net
-Status: Feedback
+Status: No Feedback
Bug Type: Apache2 related
Operating System: Windows XP
PHP Version: 4.3.3RC2-dev
New Comment:

No feedback was provided. The bug is being suspended because
we assume that you are no longer experiencing the problem.
If this is not the case and you are able to provide the
information that was requested earlier, please do so and
change the status of the bug back to "Open". Thank you.




Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2003-07-29 10:55:35] [email]sniperphp.net[/email]

Did you try Apache 1.3.28 ? It should work much better.


------------------------------------------------------------------------

[2003-07-29 08:37:19] harry at rhsoft dot net

with the last snapshot the problem still exists

Build Date Jul 29 2003 14:10:37
Server API Apache 2.0 Handler

------------------------------------------------------------------------

[2003-07-16 11:01:57] harry at rhsoft dot net

Description:
------------
On Windows XP with Apache (Apache/2.0.47 (Win32) PHP/4.3.2 - PHP 4.3.2
APACHE2HANDLER) when a page will not be found the server doesnt close
the connection and dont show the error page

so the browser will hang and must be closed or the server restartet

this problem is only with php-module
with the cgi it will work but i cant use it because there is no
authentication with php

This error also happens when a css-file ore something else will not be
found from a page what is pd with php

on urls that not will be pd with php the error-page from apache
will be loaded and the connection closed so it must be a bug in php
itself











------------------------------------------------------------------------


--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=24681&edit=1[/url]