From: ryaker at kickmail dot com
Operating system: Red Hat Linux
PHP version: 4.3.2
PHP Bug Type: *General Issues
Bug description: with php, page is cut off and not fully loaded. take php out, page fully loads

Description:
------------
we are a company that generates letterheads, memos, and other doents
with dynamic content.

for some reason, some of the doents that contained php code would not
fully load in the browser and get cut off at a certain point. the more
complete bits of php code omited from the doent, the more the page
would load, but still not completely.

we have another machine using 4.3.0 and the pages there are fine. so i
recompiled 4.3.0 on the new machine, and the doents worked.

i have no idea what the problem is.

hopefully with my little bit of information you can somehow narrow
something down or figure something out.

thanks a lot,
Roman
[email]ryakerkickmail.com[/email]


--
Edit bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=25079&edit=1[/url]
--
Try a CVS snapshot (php4): [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=trysnapshot4[/url]
Try a CVS snapshot (php5): [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=trysnapshot5[/url]
Fixed in CVS: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=fixedcvs[/url]
Fixed in release: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=alreadyfixed[/url]
Need backtrace: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=needtrace[/url]
Try newer version: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=oldversion[/url]
Not developer issue: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=support[/url]
Expected behavior: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=notwrong[/url]
Not enough info: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=notenoughinfo[/url]
Submitted twice: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=submittedtwice[/url]
register_globals: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=globals[/url]
PHP 3 support discontinued: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=php3[/url]
Daylight Savings: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=dst[/url]
IIS Stability: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=isapi[/url]
Install GNU Sed: [url]http://bugs.php.net/fix.php?id=25079&r=gnused[/url]