ID: 25976
Updated by: [email]moriyoshiphp.net[/email]
Reported By: [email]k.schroederphp.net[/email]
-Status: Open
+Status: Feedback
Bug Type: Arrays related
Operating System: Linux
PHP Version: 5CVS-2003-10-27 (dev)
New Comment:

I suspect this problem is caused by some funky accelerator / cacher.
Please make sure that the problem is also reproducible without such
things! (The same thing applies for your other reports related to
coWiki, such as bug #25985).





Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2003-10-27 07:04:21] [email]tony2001php.net[/email]

Sorry, I get "Connection refused" by this URL all time.

------------------------------------------------------------------------

[2003-10-27 06:00:19] [email]k.schroederphp.net[/email]

Hi Antony,

see [url]http://kai.cowiki.org/_info.php[/url] for details.

------------------------------------------------------------------------

[2003-10-27 01:20:28] [email]tony2001php.net[/email]

Please, provide more info about your config and OS.
What version of apache do you use?
Have you try this examples with PHP-CLI ?

------------------------------------------------------------------------

[2003-10-24 14:55:07] [email]k.schroederphp.net[/email]

I've updated my PHP version from CVS and rebuild, but same problem. See
[url]http://kai.cowiki.org/tests/test.array.php[/url] and
[url]http://kai.cowiki.org/tests/test.array2.php[/url].

------------------------------------------------------------------------

[2003-10-24 11:34:16] tony2001 at phpclub dot net

Try to update your PHP from CVS, to run ./cvsclean and to build it once
more.
I can't reproduce this with latest CVS.

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
[url]http://bugs.php.net/25976[/url]

--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=25976&edit=1[/url]