ID: 26061
Updated by: [email]iliaaphp.net[/email]
Reported By: soporte at redycomercio dot com
-Status: Open
+Status: Closed
Bug Type: Mail related
Operating System: win 2000
PHP Version: 4.3.3
New Comment:

This bug has been fixed in CVS.

In case this was a PHP problem, snapshots of the sources are packaged
every three hours; this change will be in the next snapshot. You can
grab the snapshot at [url]http://snaps.php.net/[/url].

In case this was a doentation problem, the fix will show up soon at
[url]http://www.php.net/manual/[/url].

In case this was a PHP.net website problem, the change will show
up on the PHP.net site and on the mirror sites in short time.

Thank you for the report, and for helping us make PHP better.




Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2003-10-31 14:16:09] soporte at redycomercio dot com

Description:
------------
Hello!

When we send an html e-mail using the mail function with php ver 4.3.3
we do not get the same result as if we were using php ver 4.3.1 We have
tried the same e-mail file using the mail function on both versions
4.3.1 and 4.3.3 We notice that ver 4.3.3 chops some characters from the
html code sent. Notice that we have properly formated the html code
before using the email function, also we have use the wordwrap funcion
as well. Our html complains with standars!
Notice that this possible bug is a variant of "Bug #25638: Error in
mail() function -- possibly in headers" On this case we do not get
garbage but some code chopped

Any ideas? Thank you very much for you help!

Fabio Castaneda



------------------------------------------------------------------------


--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=26061&edit=1[/url]