ID: 29234
Comment by: phpbugs at thunder-2000 dot com
Reported By: chrissy at codegoat dot com
Status: No Feedback
Bug Type: Scripting Engine problem
Operating System: Windows XP
PHP Version: 5.0.0
New Comment:

The problem still exists with 5.2.


Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2006-09-07 23:58:18] lf at burntmail dot com

The problem still exists with 5.1.5.

------------------------------------------------------------------------

[2006-07-16 20:48:46] info at peter-thomassen dot de

The problem still exists with 5.1.4.

------------------------------------------------------------------------

[2005-03-14 01:00:14] php-bugs at lists dot php dot net

No feedback was provided for this bug for over a week, so it is
being suspended automatically. If you are able to provide the
information that was originally requested, please do so and change
the status of the bug back to "Open".

------------------------------------------------------------------------

[2005-03-06 20:49:52] [email]sniperphp.net[/email]

Please try using this CVS snapshot:

[url]http://snaps.php.net/php5-latest.tar.gz[/url]

For Windows:

[url]http://snaps.php.net/win32/php5-win32-latest.zip[/url]



------------------------------------------------------------------------

[2004-07-20 19:34:48] benjcarson at digitaljunkies dot ca

This may be related to bug #28176.

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
[url]http://bugs.php.net/29234[/url]

--
Edit this bug report at [url]http://bugs.php.net/?id=29234&edit=1[/url]