Professional Web Applications Themes

APACHE/PHP - buttons don't work - PHP Development

Hi, I've recently upgraded my webserver for apache 2.0.47 with php 4.3.2 on a solaris 9 box My problem is... the buttons on the php pages don't work and I can't figure why this is happening... Apache compiled like: ../configure --prefix=/opt/apache --activate-module=/opt/php/distribution/php-4.3.2/libs/libphp4.a --enable-module=so --with-ssl=/usr/local/ssl --enable-ssl I've compiled the PHP like: ../configure --prefix=/opt/php --with-config-file-path=/opt/php/conf --with-apache2=/opt/apache --with-apxs2=/opt/apache/bin/apxs --with-openssl=/usr/local/ssl --enable-force-cgi-redirect --disable-debug --enable-pic --enable-inline-optimizations --with-ftp --with-zlib --enable-magic-quotes --enable-safe-mode --enable-sockets --enable-track-vars --enable-trans-sid --enable-memory-limit --enable-calendar --enable-mbstring I don't know if it is a compilation issue... but I can't see other option beside this one. Thanks Regards, Miguel...

  1. #1

    Default APACHE/PHP - buttons don't work

    Hi,

    I've recently upgraded my webserver for apache 2.0.47 with php 4.3.2 on a
    solaris 9 box

    My problem is... the buttons on the php pages don't work and I can't figure
    why this is happening...

    Apache compiled like:

    ../configure --prefix=/opt/apache
    --activate-module=/opt/php/distribution/php-4.3.2/libs/libphp4.a
    --enable-module=so
    --with-ssl=/usr/local/ssl
    --enable-ssl

    I've compiled the PHP like:

    ../configure --prefix=/opt/php
    --with-config-file-path=/opt/php/conf
    --with-apache2=/opt/apache
    --with-apxs2=/opt/apache/bin/apxs
    --with-openssl=/usr/local/ssl
    --enable-force-cgi-redirect
    --disable-debug
    --enable-pic
    --enable-inline-optimizations
    --with-ftp
    --with-zlib
    --enable-magic-quotes
    --enable-safe-mode
    --enable-sockets
    --enable-track-vars
    --enable-trans-sid
    --enable-memory-limit
    --enable-calendar
    --enable-mbstring

    I don't know if it is a compilation issue... but I can't see other option
    beside this one. Thanks

    Regards,
    Miguel


    Miguel Ribeiro Guest

  2. #2

    Default Re: [PHP] APACHE/PHP - buttons don't work

    Buttons? Not sure I understand, but try turning the register globals
    directive in your php.ini file from OFF to ON.

    Although OFF is safer and promotes better coding practices.

    Search the archives or PHP tutorial sights for hints about programming
    with rg off. It's been discussed in 1000's of posts.


    Justin



    On Thursday, August 7, 2003, at 12:37 AM, Miguel Ribeiro wrote:
    > Hi,
    >
    > I've recently upgraded my webserver for apache 2.0.47 with php 4.3.2
    > on a
    > solaris 9 box
    >
    > My problem is... the buttons on the php pages don't work and I can't
    > figure
    > why this is happening...
    >
    > Apache compiled like:
    >
    > ./configure --prefix=/opt/apache
    > --activate-module=/opt/php/distribution/php-4.3.2/libs/libphp4.a
    > --enable-module=so
    > --with-ssl=/usr/local/ssl
    > --enable-ssl
    >
    > I've compiled the PHP like:
    >
    > ./configure --prefix=/opt/php
    > --with-config-file-path=/opt/php/conf
    > --with-apache2=/opt/apache
    > --with-apxs2=/opt/apache/bin/apxs
    > --with-openssl=/usr/local/ssl
    > --enable-force-cgi-redirect
    > --disable-debug
    > --enable-pic
    > --enable-inline-optimizations
    > --with-ftp
    > --with-zlib
    > --enable-magic-quotes
    > --enable-safe-mode
    > --enable-sockets
    > --enable-track-vars
    > --enable-trans-sid
    > --enable-memory-limit
    > --enable-calendar
    > --enable-mbstring
    >
    > I don't know if it is a compilation issue... but I can't see other
    > option
    > beside this one. Thanks
    >
    > Regards,
    > Miguel
    >
    >
    >
    > --
    > PHP General Mailing List ([url]http://www.php.net/[/url])
    > To unsubscribe, visit: [url]http://www.php.net/unsub.php[/url]
    >
    > ---
    > [This E-mail scanned for viruses]
    >
    >
    Justin French Guest

Similar Threads

  1. buttons in mc buttons don't work ?
    By rez in forum Macromedia Flash
    Replies: 3
    Last Post: April 20th, 11:26 PM
  2. MovieClip Buttons won't work
    By bojamels in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 2
    Last Post: February 14th, 05:20 AM
  3. Buttons Work In Flash MX Pro, Not In SWF
    By hometime webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 0
    Last Post: February 3rd, 08:44 AM
  4. Buttons still won't work
    By Diederik in forum Macromedia Flash
    Replies: 0
    Last Post: August 16th, 09:01 AM
  5. buttons don't work
    By Miguel Ribeiro in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: August 6th, 02:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139