Professional Web Applications Themes

arrow.gif not showing up on index page - Macromedia Fireworks

I created a pop-up menu using fireworks and I'm having a problem with the arrow.gif not showing up on the home page, but it does work on the sub pages... I created an include file by combining the javascript and functions into one page, then I put a link to this include on all of the .shtml pages I created. On each page the menu itself works but the arrow.gif doesn't show up, I just get the missing image icon on the home page but on the sub page the arrow.gif appears. I even edited the arrow.gif in photoshop by ...

  1. #1

    Default arrow.gif not showing up on index page

    I created a pop-up menu using fireworks and I'm having a problem with the arrow.gif not showing up on the home page, but it does work on the sub pages...

    I created an include file by combining the javascript and functions into one page, then I put a link to this include on all of the .shtml pages I created.

    On each page the menu itself works but the arrow.gif doesn't show up, I just get the missing image icon on the home page but on the sub page the arrow.gif appears.

    I even edited the arrow.gif in photoshop by making it a transparent.gif. Same result, on the sub pages it works put on the index page I still get the broken image icon.

    Any suggestions??





    jbrown99 Guest

  2. #2

    Default Re: arrow.gif not showing up on index page

    Hi:

    The arrow icon does not upload by default, because it's in the js file, not
    the html page. You will have to locate the image and manually upload it.

    HTH
    --
    | Jim Babbage - CMX
    | Newmedia Services
    | * Web Design * Photography * Training * Consulting *
    | http://www.nms123.ca | ca

    |TODCON is coming - April 2 - 4, 2004 www.todcon.org
    | Extending Knowledge, Daily
    | http://www.communityMX.com/
    | CommunityMX - Free Resources
    | http://www.communitymx.com/free.cfm
    | No registration required

    ----------------------------------------------------------------------------
    -

    "jbrown99" <com> wrote in message
    news:bup4n0$b60$macromedia.com... 
    arrow.gif not showing up on the home page, but it does work on the sub
    pages... 
    one page, then I put a link to this include on all of the .shtml pages I
    created. 
    just get the missing image icon on the home page but on the sub page the
    arrow.gif appears. 
    Same result, on the sub pages it works put on the index page I still get the
    broken image icon. 


    Jim Guest

  3. #3

    Default Re: arrow.gif not showing up on index page

    And is a good example of why you should not use these menus....

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver - THE BEST WAY TO GET
    ANSWERS
    ==================
    http://www.dreamweavermx-templates.com - Template Triage!
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.macromedia.com/support/search/ - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "Jim Babbage - CMX" <ca> wrote in message
    news:bup5sn$cqv$macromedia.com... 
    not 
    -- [/ref]
    the 
    > one page, then I put a link to this include on all of the .shtml pages I
    > created. 
    > just get the missing image icon on the home page but on the sub page the
    > arrow.gif appears. 
    > Same result, on the sub pages it works put on the index page I still get[/ref]
    the 
    >
    >[/ref]


    Murray Guest

  4. #4

    Default Re: arrow.gif not showing up on index page

    But of course . . . :-)


    "Murray *TMM*" <com> wrote in message
    news:bupc9g$lce$macromedia.com... 
    > not 
    >
    > --------------------------------------------------------------------------
    > -- [/ref]
    > the [/ref][/ref]
    into [/ref][/ref]
    I [/ref][/ref]
    transparent.gif. 
    > the 
    > >
    > >[/ref]
    >
    >[/ref]


    Jim Guest

Similar Threads

  1. Trouble loading administrator/index.cfm page--i am askedto save the page
    By rajinibesttest in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 3
    Last Post: September 22nd, 06:19 AM
  2. How to place a Name in a index page after login page
    By AdonaiEchad in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 5
    Last Post: April 6th, 10:23 PM
  3. PHP PAGE SHOWING BLANK PAGE
    By The_FedEx_Guy in forum Dreamweaver AppDev
    Replies: 4
    Last Post: February 20th, 05:05 PM
  4. arrow in pop-up menu is not showing in second dir's?
    By Ericcos in forum Macromedia Fireworks
    Replies: 4
    Last Post: January 12th, 09:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139