Im having trouble inserting some line of actionscript to load the images from
the database (Access).

This is what I have:
FAB.html
FAB.mdb ---> I have created column with 4 path links to the images
FAB.swf
FAB.asp --->
<%
Set DataConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
DataConn.Open "Driver=Microsoft Access Driver (*.mdb);DBQ=" &
Server.MapPath("FAB.mdb")

Set cmdTemp = Server.CreateObject("ADODB.Command")
Set rstContacts = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")

cmdTemp.CommandText = "Select * From Contacts"
cmdTemp.CommandType = 1
Set cmdTemp.ActiveConnection = DataConn

rstContacts.Open cmdTemp, , 1, 3

rstContacts.Move CLng(Request("Record"))

Response.write "Feature=" & Server.URLEncode(rstContacts("Feature")) & "&"
Response.write "Advantage=" & Server.URLEncode(rstContacts("Advantage")) &
"&"
Response.write "Benefit=" & Server.URLEncode(rstContacts("Benefit")) & "&"
Response.write "Images=" & Server.URLEncode(rstContacts("Images")) & "&"
Response.write "TotalRecords=" & rstContacts.RecordCount

rstContacts.Close
DataConn.Close

%>

FAB.fla (actionscript) I have mx.controls.Loader on the movie stage, but not
sure if this is what I need to do to load the images ---->

onClipEvent(data)
{
strFeature = Feature;
strAdvantage = Advantage;
strBenefit = Benefit;
imgs = Images
strPosition = "Record " add String(CurrentRecord+1) add " of " add
String(TotalRecords);
}

onClipEvent(load)
{
CurrentRecord = 0;
loadVariables ("getdetails.asp?Record=0", this);

}

-----------------------------------
Thanks!