Professional Web Applications Themes

booting - Linux Setup, Configuration & Administration

when i start my computer, it freezes a line bringing up interface pp0 and that did not let me go to the log screen. i know the source of the problem but i do not know how to fix. i was trying to configure my isa modem. but i do not know how to fix it and be able to login. thanks...

  1. #1

    Default booting

    when i start my computer, it freezes a line
    bringing up interface pp0
    and that did not let me go to the log screen.
    i know the source of the problem but i do not know how to fix. i was
    trying to configure my isa modem. but i do not know how to fix it and
    be able to login.
    thanks
    gamalt Guest

  2. #2

    Default Re: booting

    >>>>> "gamalt" == gamalt <com> writes:
    gamalt>
    gamalt> when i start my computer, it freezes a line
    gamalt> bringing up interface pp0
    gamalt> and that did not let me go to the log screen.
    gamalt> i know the source of the problem but i do not know how to fix. i was
    gamalt> trying to configure my isa modem. but i do not know how to fix it and
    gamalt> be able to login.
    gamalt> thanks

    Try booting to run level 1. If you use lilo you can probably type
    something like "linux 1" at the lilo prompt. Or perhaps you have an
    original install CD, that you can boot and use as a rescue disk ?
    What distribution did you install ? Failing that, perhaps you can
    boot from tomsrtbt or knoppix and mount your harddrive and fix things
    that way.

    http://www.toms.net/rb/

    http://knopper.net/knoppix/index-old-en.html

    --Rob
    Rob Guest

  3. #3

    Default Re: booting

    On Tue, 30 Sep 2003 23:50:13 +0200, gamalt wrote:
     

    That's your the third post with the same question within 6 hours!
    Do you even bother to read the answers?

    Eric
    Eric Guest

Similar Threads

  1. Why is my iBook booting on its own?
    By matt neuburg in forum Mac Portable
    Replies: 5
    Last Post: August 19th, 05:28 PM
  2. Booting 2nd HDD from Lilo
    By Darsin in forum Linux Setup, Configuration & Administration
    Replies: 5
    Last Post: August 15th, 07:33 AM
  3. messges during booting ?
    By Luke Th. Bullock in forum Sun Solaris
    Replies: 2
    Last Post: July 17th, 09:57 PM
  4. booting IDE
    By Renaud Barbier in forum Sun Solaris
    Replies: 1
    Last Post: July 17th, 07:24 PM
  5. Problems booting
    By Ola Lofgren in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 1
    Last Post: July 10th, 07:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139