Professional Web Applications Themes

Buttons acting real weird - Macromedia Flash Sitedesign

:disgust; I have a problem and I dont know if it's a bug or what. I have 3 scenes, on the main scene i have 2 buttons that go to the other 2 scenes. When I click to go to scene 2 it works. And when I click the back button it goes to scnene 3, It is supposed to go to Scene 1, so when I click on the other button on Scene 1 it goes to scene 2 which it was supposed to go to Scene 3. Now i know this sounds like i just did'nt code them ...

  1. #1

    Default Buttons acting real weird

    :disgust;
    I have a problem and I dont know if it's a bug or what. I have 3 scenes, on
    the main scene i have 2 buttons that go to the other 2 scenes. When I click to
    go to scene 2 it works. And when I click the back button it goes to scnene 3,
    It is supposed to go to Scene 1, so when I click on the other button on Scene 1
    it goes to scene 2 which it was supposed to go to Scene 3. Now i know this
    sounds like i just did'nt code them corect but I can assure you I coded the
    buttons corect because when I enable simple buttons it works how it is supposed
    to. The problem is when I test the movie it acts real strange and I have
    restarted from scratch several times already. Can someone please try and help
    me???? Please email me if you can com Thank you.

    bgtaman Guest

  2. #2

    Default Re: Buttons acting real weird

    "bgtaman" <com> wrote in message
    news:cu59pc$cbr$macromedia.com... 
    <...> 


    Scene navigation has been abandoned by just about everybody because it
    doesn't work right from any place but the main timeline.
    It can be made to work but it isn't worth the trouble. Now, everyone
    is using labels instead. At the first frame of each scene just make a
    frame label like myScene1, myScene2 etc. Then your buttons can
    gotoAndPlay(myScene2); using the label names instead of the scene
    names. You can put the labels anywhere and it doesn't care what scene
    or frame it is at, it still works.
    good luck,
    tralfaz


    tralfaz Guest

  3. #3

    Default Re: Buttons acting real weird

    Thank you very much. I knew abou the frame lables. I just do not like having
    hundreds of layers, so this is why I decided to go with the diffrent scenes.
    But I figured the problem. I was telling it to go to ("myScene","1") and the
    quotes over the "1" totally throw off your entire movie. So i removed the "
    " around every frame number of each diffrent scene and now my buttons work. I
    appreciate your help. And i'll try your method probably on my next project.
    Thanks.:D

    bgtaman Guest

Similar Threads

  1. Remote Desktop acting weird
    By Nik Price in forum Windows Server
    Replies: 3
    Last Post: August 26th, 11:35 PM
  2. Weird Buttons
    By D-Loco webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 2
    Last Post: August 4th, 11:12 PM
  3. Sorry about extra posts. Computer was acting weird.
    By Jeremiah in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 2
    Last Post: July 7th, 07:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139