Professional Web Applications Themes

cannot install--missing ISScript.msi - Macromedia Contribute General Discussion

HOW ABOUT SOME SUPPORT FROM MACROMEDIA?????? This has been posted before with no help from your support....

Sponsored Links
  1. #1

    Default cannot install--missing ISScript.msi

    HOW ABOUT SOME SUPPORT FROM MACROMEDIA?????? This has been posted before with no help from your support.
    Sponsored Links
    Monkeybutts Guest

  2. #2

    Default Re: cannot install--missing ISScript.msi

    Same problem with the Studio 8 disk I got from MAX on Wednesday. I can't
    install any of the products ... I also got the same message If I try to
    download trial s/w. Goint to the InstallShield website and downloading the
    latest ISSCRIPT.MSI file didn't help ...

    Jeff247 Guest

  3. #3

    Default Re: cannot install--missing ISScript.msi

    Same issue-trying to install Contribute 3 on a Windows XP machine with Service
    Pack 2. Have tried deleting Drivers from c:Program Files/Common
    Files/InstallShield and then reinstalling both ISScript8.msi and
    ISScript10.msi. To no avail and am awaiting a reply from customer service as we
    are a school district installing 5000 licences of this product and this is
    causing a problem.

    sekerere Guest

  4. #4

    Default Re: cannot install--missing ISScript.msi

    My brilliant SO was able to troubleshoot and fix this issue, so I thought I
    would post the solution that helped me.

    The problem was a "Corrupt Security Descriptor file" (as he called it) and the
    fix was as follows:

    Open command prompt (Start - Run - cmd.exe)
    In command prompt enter next command (omit quotes): secedit /configure
    /cfg %windir%\repair\secsetup.inf /db secsetup.sdb /verbose

    Hope that helps anyone.

    stillkann Guest

  5. #5

    Default Re: cannot install--missing ISScript.msi

    Thanks greatly stillkann, that worked like a charm.
    secedit /configure /cfg %windir%\repair\secsetup.inf /db secsetup.sdb /verbose
    googull Guest

Similar Threads

  1. PDF Printer went missing after clean OSX install
    By Tom_Grieve@adobeforums.com in forum Adobe Acrobat Macintosh
    Replies: 8
    Last Post: October 11th, 06:28 PM
  2. #40201 [NEW]: Fails to install, missing components of the install.Tried several site mirrors.
    By cdgittler at interact dot ccsd dot net in forum PHP Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 7th, 04:47 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: January 23rd, 10:30 AM
  4. Studio Installation missing IsScript message
    By Wanos in forum Macromedia Contribute General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: June 28th, 09:09 PM
  5. Inprocserver32 key missing from registry on 64 bit install
    By Mike Cain in forum ASP Components
    Replies: 0
    Last Post: April 24th, 07:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139