*** Error: Type com/chrome/kp/description/DescriptionServiceException was not found. Any idea why this stub would not be created?? Any light on the subject is appreciated. [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => autrv [ip] => webforumsuser@m [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 2 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> CF 7 register web service failure - Coldfusion - Advanced Techniques

CF 7 register web service failure - Coldfusion - Advanced Techniques

Hello Fellow CF'ers. When I try to register : https://platform.chrome.com/AutomotiveDescriptionService4/AutomotiveDescriptionS ervice4?WSDL I get 55 stubs, but the registration fails. I am unable to use this web service with CF 7 - it worked fine with CF 6.1. Can anyone see a problem with the WSDL or has anyone had similar issues? Thank you....

Sponsored Links
  1. #1

    Default CF 7 register web service failure

    Hello Fellow CF'ers.

    When I try to register :


    https://platform.chrome.com/AutomotiveDescriptionService4/AutomotiveDescriptionS
    ervice4?WSDL

    I get 55 stubs, but the registration fails. I am unable to use this web
    service with CF 7 - it worked fine with CF 6.1. Can anyone see a problem with
    the WSDL or has anyone had similar issues?

    Thank you.

    Sponsored Links
    autrv Guest

  2. #2

    Default Re: CF 7 register web service failure

    Here is the error I get when trying to run the service :

    coldfusion.jsp.CompilationFailedException: Errors reported by Java compiler:
    Found 1 semantic error compiling
    "D:/CFusionMX7/stubs/WS-1031787556/com/chrome/kp/description/AutomotiveDescripti
    onService.java": 11. public com.chrome.kp.description.DataVersion[]
    getDataVersions(com.chrome.kp.description.AccountI nfo accountInfo_1) throws
    java.rmi.RemoteException,
    com.chrome.kp.description.DescriptionServiceExcept ion;
    <-------------------------> *** Error: Type
    com/chrome/kp/description/DescriptionServiceException was not found.

    Any idea why this stub would not be created?? Any light on the subject is
    appreciated.

    autrv Guest

  3. #3

    Default Re: CF 7 register web service failure

    This problem has been fixed in CF7.0.1.


    RobGonda Guest

  4. #4

    Default Re: CF 7 register web service failure

    Thanks Rob. I have installed the ulative hot fix 1
    http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=aae43964

    But, am still unable to register this web service....

    Do you see anything else?

    Thank you.

    autrv Guest

  5. #5

    Default Re: CF 7 register web service failure

    autrv,

    I just tried the web service and it works fine.

    Cheers


    RobGonda Guest

Similar Threads

  1. Asynchronous Web Service Method Failure
    By Turbo in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 16
    Last Post: December 21st, 10:45 PM
  2. IIS Virtual Directory Create Failure in Web Service :(
    By Eskimo in forum ASP.NET Security
    Replies: 5
    Last Post: November 8th, 05:49 PM
  3. Par1284 service failure
    By Alex in forum Windows Server
    Replies: 1
    Last Post: June 17th, 05:45 PM
  4. Par 1284 service failure
    By Alex Lora in forum Windows Server
    Replies: 1
    Last Post: June 17th, 05:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •