Professional Web Applications Themes

CF 8 Install problem. - Coldfusion Server Administration

Hi - I am new to using CF 8 and have been trying to install CF 8 developer edition. Everything works ok until I either click on browse server to locate a datasource file or click on the system info icon at the top of the admin page. I have apache 2.2.4 installed. Admin is installed inside the htdocs in the apache server directory. Any tips on where the problem may lie would be appreciated....

Sponsored Links
  1. #1

    Default CF 8 Install problem.

    Hi - I am new to using CF 8 and have been trying to install CF 8 developer
    edition. Everything works ok until I either click on browse server to locate a
    datasource file or click on the system info icon at the top of the admin page.
    I have apache 2.2.4 installed.
    Admin is installed inside the htdocs in the apache server directory.

    Any tips on where the problem may lie would be appreciated.

    Sponsored Links
    stoopot01 Guest

  2. #2

    Default Re: CF 8 Install problem.

    problem now solved
    stoopot01 Guest

  3. #3

    Default Re: CF 8 Install problem.

    Can you please let me know how the problem was resolved as i am also facing the same type of stuff in my installation.
    ukb Guest

  4. #4

    Default Re: CF 8 Install problem.

    The browse file functionality is done by a java applet run in the browser. The java JRE plugin must be installed for your webbrowser. Get it from java.sun.com.
    ksmith Guest

  5. #5

    Default Re: CF 8 Install problem.

    I updated to the latest Java version and also upgraded Apache to ver 2.2.6
    As stated - Java upgrade required for browsing the files.
    stoopot01 Guest

Similar Threads

  1. MX7 - Install Problem
    By BernierRay in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: September 12th, 09:06 PM
  2. Problem with PHP install
    By Michael in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: May 20th, 02:55 PM
  3. XML::RSS install problem
    By bytewolf in forum PERL Modules
    Replies: 0
    Last Post: March 3rd, 05:45 AM
  4. CSW vnc install problem
    By Michael in forum Sun Solaris
    Replies: 3
    Last Post: August 14th, 06:47 AM
  5. Problem with 10.2 install
    By Tom Harrington in forum Mac Applications & Software
    Replies: 1
    Last Post: July 19th, 04:28 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139