Display information from query based on FORM.DayOffered. [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => unleashed [ip] => webforumsuser@m [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 3 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> cfcalendar Bug - Coldfusion Flash Integration

cfcalendar Bug - Coldfusion Flash Integration

I think this is a bug, but I can't get it to repeat with any consistancy. I have a cfcalendar on an html form that looks like this: <cfif chkDate.initResponse neq ""> <td><cfcalendar name="initDate" height="130" width="135" selecteddate="#DateFormat(chkDate.initResponse, 'mm/dd/yyyy')#" required="yes"></td> <cfelse> <td><cfcalendar name="initDate" height="130" width="135" selecteddate="#DateFormat(Now(), 'mm/dd/yyyy')#" required="yes"></td> </cfif> The date shows up in green on the page when you load it. When the user hits the submit button, sometimes it sets Form.initDate to nothing. I can't get it to repeat with any consistancy. Anyone have any similar experiences?...

  1. #1

    Default cfcalendar Bug

    I think this is a bug, but I can't get it to repeat with any consistancy.

    I have a cfcalendar on an html form that looks like this:

    <cfif chkDate.initResponse neq "">
    <td><cfcalendar name="initDate" height="130" width="135"
    selecteddate="#DateFormat(chkDate.initResponse, 'mm/dd/yyyy')#"
    required="yes"></td>
    <cfelse>
    <td><cfcalendar name="initDate" height="130" width="135"
    selecteddate="#DateFormat(Now(), 'mm/dd/yyyy')#" required="yes"></td>
    </cfif>

    The date shows up in green on the page when you load it. When the user hits
    the submit button, sometimes it sets Form.initDate to nothing. I can't get it
    to repeat with any consistancy. Anyone have any similar experiences?

    Xuan Mai Guest

  2. #2

    Default Re: cfcalendar Bug

    I can confirm.
    I have the same problem *sometimes*.

    Using CFMX 7.0 Enterprise on Windows 2000 Advanced Server SP4
    michael_lambert Guest

  3. #3

    Default Re: cfcalendar Bug

    Have you guys found a fix for this? I am having the same problem....

    I have been able to recreate the problem. I have an HTML FORM that that
    submits to itself. I am using the "selecteddate" parameter to load the
    selected date. The first time the form is submitted, the FORM variable is
    passed and when the page loads again, the correct "selecteddate" is loaded, but
    the calendar control does not pass any FORM Variables.

    James....

    <!--- index.cfm page --->

    <form action="index.cfm">
    <cfparam name="FORM.DayOffered" default="03/10/2006">
    <cfcalendar name="DayOffered"
    selectedDate="#FORM.DayOffered#"
    mask="mm/dd/yyyy"
    width="200" height="150" >
    <input type=submit>
    </form>

    <cfoutput>Display information from query based on FORM.DayOffered.</cfoutput>

    unleashed Guest

  4. #4

    Default Re: cfcalendar Bug

    Has anyone found a solution to this? I am having the *exact* same problem.
    chaka2k Guest

  5. #5

    Default Re: cfcalendar Bug

    Didn't fix the problem for me.
    athanasiusrc Guest

  6. #6

    Default Re: cfcalendar Bug

    I'm having the same problem, sort of. I can use the attached code in the
    default site in IIS and it works fine in either Firefox or Safari 3 beta.

    If I copy the code to a new site running on a different port on the same
    server, and copy the entire /CFIDE directory over to my new site, it runs fine
    in Firefox but not in Safari. In Safari, I get the cfcalendar form to come up,
    but when I post the form I get a blank date.

    - Andrew.

    <cfparam name="reportDate" default="#dateAdd('d', -1, now())#" type="date" />
    <cfset reportDate = createDate(datePart("yyyy", reportDate), datePart("m",
    reportDate), datePart("d", reportDate)) />

    <cfform name="f_temp" action="temp.cfm" method="post">
    <cfcalendar height="250" width="250" name="reportDate"
    selecteddate="#reportDate#" />
    <input type="submit" />
    </cfform>

    AndrewNClarke Guest

  7. #7

    Default Re: cfcalendar Bug

    Here's some more information on my specific problem. I've tested this issue
    and when I use Safari 3 beta, on http port 8526, my cfcalendar variable sends
    through "", not the date. In Safari 1.x, IE 6, and Firefox, it works fine. It
    works fine in Safari 3.03 on port 80, just not on the non-standard port.

    I've logged this as a bug with Adobe and Apple.

    - Andrew.

    AndrewNClarke Guest

  8. #8

    Default Re: cfcalendar Bug

    Well, I continue to stand corrected. In the off chance that anyone actually
    reads any of this, now I'm having the same issues with Firefox. On port 80,
    cfcalendar works. On port 8526, it doesn't.

    - Andrew.

    AndrewNClarke Guest

Similar Threads

  1. deactivating certain days via cfcalendar
    By sofioga in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 0
    Last Post: July 26th, 08:16 PM
  2. CFCalendar & Sql
    By hhr_jb in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 2
    Last Post: March 17th, 04:56 PM
  3. cfcalendar
    By alien3d in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 4
    Last Post: July 8th, 01:38 AM
  4. Scoll by year in cfcalendar
    By JCox in forum Macromedia ColdFusion
    Replies: 2
    Last Post: June 30th, 03:35 AM
  5. cfcalendar component
    By Nick in forum Coldfusion Component Development
    Replies: 1
    Last Post: April 11th, 05:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •