Professional Web Applications Themes

Connection drops while publishing - partial drafts arepublished - Macromedia Contribute Connection Administrtion

I can connect fine and the program seems to work fine until I try to Publish Drafts.... it looks like it is working publishing changes but then hangs on the top update bar about half-way through ----the lower "Waiting for Server" bar moves slowly before finally popping out an error message that the server is either down or not accepting connections.. (which isn't the case because I'm connected fine before trying to publish and can reconnet with no apparent problems). Its only when I click "Publish" that this happens..... and it starts publishing changes before timing out and dropping... and ...

  1. #1

    Default Connection drops while publishing - partial drafts arepublished

    I can connect fine and the program seems to work fine until I try to Publish
    Drafts.... it looks like it is working publishing changes but then hangs on the
    top update bar about half-way through ----the lower "Waiting for Server" bar
    moves slowly before finally popping out an error message that the server is
    either down or not accepting connections.. (which isn't the case because I'm
    connected fine before trying to publish and can reconnet with no apparent
    problems). Its only when I click "Publish" that this happens..... and it starts
    publishing changes before timing out and dropping...

    and the kicker... it actually does publish some of the changes to the
    site ---with errors ---
    parts I didnt change or touch get
    messed up... so everything is really messed up now and I need the draft to
    FULLY publish.... so it looks like the draft.........hellllp ... please!!!

    e3hutrifrnjenlkend Guest

  2. #2

    Default Re: Connection drops while publishing - partial draftsare published

    One of my clients gets a similar error message, something like:

    'You cannot publish this page because the server is down or is not accepting
    connections'

    Like you, I know the server is fine, as I can connect. Please can anyone shed
    any light on what to do here?

    jonharris200 Guest

Similar Threads

  1. Local/Network Connection to IIS Site Shows HTML Drafts
    By JamieATL in forum Macromedia Contribute Connection Administrtion
    Replies: 0
    Last Post: December 5th, 06:53 PM
  2. Connection Drops Randomly During Editing
    By Jim@Culpeper.com in forum Macromedia Contribute Connection Administrtion
    Replies: 1
    Last Post: October 6th, 09:43 AM
  3. Unable to delete connection - unpublished drafts exist... but don't
    By Ellie in forum Macromedia Contribute General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: March 30th, 05:39 PM
  4. Moved publishing server, now client won't connect due to drafts
    By tomviolin in forum Macromedia Contribute General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: February 27th, 09:24 PM
  5. Broadband Connection Drops After 1 Hour
    By Jill in forum Windows Networking
    Replies: 10
    Last Post: July 19th, 04:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139