Professional Web Applications Themes

Creating new link with template returns error - Macromedia Contribute General Discussion

I have created a test site to understand contribute. I created the site in css and there is an index file. I have also created a .dwt with two editable regions for adding a new page. The user logs on to contribute, goes into the left editable region, adds a word, highlights it and hits "create a new page". The page is then created off the .dwt template and hits OK. Then I recieve an error, " you cannot perfrom this action in this region of page." so I hit ok. But everything after that works fine. And I continue ...

  1. #1

    Default Creating new link with template returns error

    I have created a test site to understand contribute. I created the site in css
    and there is an index file. I have also created a .dwt with two editable
    regions for adding a new page.

    The user logs on to contribute, goes into the left editable region, adds a
    word, highlights it and hits "create a new page". The page is then created off
    the .dwt template and hits OK. Then I recieve an error, " you cannot perfrom
    this action in this region of page." so I hit ok. But everything after that
    works fine. And I continue on...

    So my questions are, what is the error? and how do I get rid of it?... here is
    a screen grab of the error... [url]http://www.madino.com/error.jpg[/url]

    Thanks in advance...

    Dan


    madino Guest

  2. #2

    Default Re: Creating new link with template returns error

    I think that you may need to click on the link button first to create the path, then you get the choice of selecting the New Page option. This may get over the problem. PS I use a mac.
    newres Guest

Similar Threads

  1. Error creating new page from nested template
    By janecraft in forum Macromedia Contribute General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: May 10th, 05:27 PM
  2. Creating a simple CFC that returns XML
    By Christopher Hayes in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 2
    Last Post: August 23rd, 04:50 PM
  3. Creating new Web Service project template
    By Carole MacDonald in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 1
    Last Post: May 22nd, 03:04 AM
  4. FindControl() returns NULL when object exists in Template?
    By James G. Beldock in forum ASP.NET General
    Replies: 1
    Last Post: August 7th, 09:19 PM
  5. Problem using different a:link CSS styles in Template
    By bbr2 webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 1
    Last Post: July 11th, 12:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139