Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's configuration tag to point to a custom error page URL. The web.config file DOES have it's customerErrors set to "Off" (case correct), and the authentication is set to "None" (case correct). Based on the above, does anyone have any ideas as to why I'm getting the error message. TIA [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => J [ip] => [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 1 [islastshown] => [isfirstshown] => 1 [attachments] => [allattachments] => ) --> > > > > > > > > > >Notes: The current error page you are seeing can be[/ref] replaced by a custom[ref] >error page by modifying the "defaultRedirect" attribute[/ref] of the application's[ref] > configuration tag to point to a custom[/ref] error page URL.[ref] > > > > > > > [ref] > > > > > > >The web.config file DOES have it's customerErrors set[/ref] to "Off" (case[ref] >correct), and the authentication is set to "None" (case[/ref] correct).[ref] > >Based on the above, does anyone have any ideas as to why[/ref] I'm getting the[ref] >error message. > >TIA > > >. >[/ref] [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => <033801c36bb5$af0e04d0$a001280a@phx.gbl> [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => ravi [ip] => ravi_pv@lycos.c [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 2 [islastshown] => [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> Deploying project - **** VERY URGENT HELP **** - ASP.NET General

Deploying project - **** VERY URGENT HELP **** - ASP.NET General

Can someone double check a few things for me as I'm having no joy in getting my project to work on our webserver. Out server is a Win2K box. It does NOT have Frontpage Server extensions installed. My project on my local machine is called HBITL_UMC The files needed to run my project have been copied into a virtual directory on our server called "VN" Therefore, whilst there IS a virtual directory called VN, and there IS a file called default.aspx, the BIN directory in the virtual directory has hbitl_umc.dll and hbitl_umc.pdb. The error message I am getting is... Server ...

  1. #1

    Default Deploying project - **** VERY URGENT HELP ****

    Can someone double check a few things for me as I'm having no joy in getting
    my project to work on our webserver.

    Out server is a Win2K box.

    It does NOT have Frontpage Server extensions installed.

    My project on my local machine is called HBITL_UMC

    The files needed to run my project have been copied into a virtual directory
    on our server called "VN"

    Therefore, whilst there IS a virtual directory called VN, and there IS a
    file called default.aspx, the BIN directory in the virtual directory has
    hbitl_umc.dll and hbitl_umc.pdb.

    The error message I am getting is...


    Server Error in '/' Application.
    ----------------------------------------------------------------------------
    ----

    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom
    error settings for this application prevent the details of the application
    error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however,
    be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable
    on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config"
    configuration file located in the root directory of the current web
    application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute
    set to "Off".


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>



    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom
    error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's
    <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.


    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
    </system.web>
    </configuration>




    The web.config file DOES have it's customerErrors set to "Off" (case
    correct), and the authentication is set to "None" (case correct).

    Based on the above, does anyone have any ideas as to why I'm getting the
    error message.

    TIA


    J Guest

  2. #2

    Default Deploying project - **** VERY URGENT HELP ****

    I really doubt if your http request has reached the web
    application.
    Reason: Server Error in '/' Application
    in the first line of ur error message. If u have any
    virtual directory set up, the error message shoudl show as
    Server Error in '/VN' Application
    Where VN is ur virtual directory name.
    Btw, ur server name is VN and ur virtual directory name is
    also VN?
    Then r u trying to access ur site as
    http://VN/VN/default.aspx
    ???

    regards,
    s.ravi sankar

     
    having no joy in getting 
    a virtual directory 
    and there IS a 
    virtual directory has 
    ------------------ 
    The current custom 
    of the application 
    It could, however, 
    message to be viewable 
    within a "web.config" 
    current web 
    its "mode" attribute 
    replaced by a custom 
    of the application's 
    error page URL. 
    defaultRedirect="mycustompage.htm"/> 
    to "Off" (case 
    correct). 
    I'm getting the 
    ravi Guest

  3. #3

    Default Re: Deploying project - **** VERY URGENT HELP ****

    "J" <nospam> wrote in message news:phx.gbl... 
    directory 

    Note that the error message does not mention "VN". This suggests that "VN"
    is not set up as an application in IIS. Look at the Home Directory tab in
    the IIS properties for "VN" and click the "Create" button if necessary.
    --
    John Saunders
    Internet Engineer
    com


    John Guest

Similar Threads

  1. Urgent: Error While deploying ASP.net application
    By Rajesh in forum ASP.NET Security
    Replies: 3
    Last Post: January 25th, 03:17 PM
  2. Can not access db after deploying asp.net project.
    By Hung Le in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 0
    Last Post: August 9th, 09:00 PM
  3. MOST URGENT - Font issue is killing this project
    By GrahamUNE in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 7
    Last Post: September 29th, 06:54 PM
  4. Deploying asp.net project at web server
    By Ambi in forum ASP.NET General
    Replies: 2
    Last Post: July 10th, 02:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •