Professional Web Applications Themes

Error: "failed to install ISKernel files" - Macromedia Contribute General Discussion

Hi, I am trying to install Contribute 3 onto a Win Vista machine. I get the below error: "Failed to install ISKernel files. Make sure you have the appropiate privileges on this machine" Can anyone shed some light as to what I need to do to install?? Thanks E...

  1. #1

    Default Error: "failed to install ISKernel files"

    Hi,
    I am trying to install Contribute 3 onto a Win Vista machine. I get the below
    error:
    "Failed to install ISKernel files. Make sure you have the appropiate
    privileges on this machine"

    Can anyone shed some light as to what I need to do to install??

    Thanks
    E

    Copey Guest

  2. #2

    Default Re: Error: "failed to install ISKernel files"

    Did you ever find an answer to Failed to install ISKernal files? This started popping up for some of my Content Owners.
    Christyb Guest

  3. #3

    Default Re: Error: "failed to install ISKernel files"

    Hello

    Ran into this while trying to re-install Captivate after getting Vista.
    Annoying user roles issue. I disabled it altogether to get past it. Not sure if
    there is an easier root.

    If you have no other options just disable it and re-enable after re-boot and
    install.

    run msconfig
    go to tools tab
    scroll to "Disable UAE" and start it

    done.

    alexd181 Guest

  4. #4

    Default Re: Error: "failed to install ISKernel files"

    Thanks Alexd181!

    I will save this for when we upgrade to Vista. However, it seems that our
    techs did not log on as Administrator when they were installing Contribute on
    some workstations. I just didn't believe that was possible.



    Christyb Guest

  5. #5

    Default Re: Error: "failed to install ISKernel files"

    [q]Originally posted by: Christyb
    Did you ever find an answer to Failed to install ISKernal files? This started
    popping up for some of my Content Owners.[/q]

    I just installed the 3.11 update and all went OK.



    Copey Guest

Similar Threads

  1. Getting "The request failed with HTTP status 403: Error" ??
    By cmay in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 3
    Last Post: January 10th, 03:34 PM
  2. Save to Web gives "...assertion has failed." error
    By eesmith in forum Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3
    Replies: 4
    Last Post: September 5th, 04:49 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: September 5th, 10:13 AM
  4. Uploading large files - error "stat failed"
    By Marc in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: September 2nd, 05:49 PM
  5. "Could not Complete Operation b/c Assertion has Failed" Error!!
    By bradchance in forum Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3
    Replies: 5
    Last Post: July 16th, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139