Professional Web Applications Themes

explorer mac classic bookmarks deranged - Mac Applications & Software

hi, I'm using explorer 5.1 on sys 9.2 and my bookmarks have turned into a weird font like dingbats. i can only partially read 5 strange lines and can't scroll down. Also can't use command w to close a window, have to do it manually. I trashed the old version including the preferences in the system folder and installed a new one same problem, ran norton, says no problems found. googled for answers couldn't find any. any ideas? Pete...

  1. #1

    Default explorer mac classic bookmarks deranged

    hi,

    I'm using explorer 5.1 on sys 9.2 and my bookmarks have turned into a
    weird font like dingbats. i can only partially read 5 strange lines and
    can't scroll down. Also can't use command w to close a window, have to
    do it manually.

    I trashed the old version including the preferences in the system folder
    and installed a new one same problem,

    ran norton, says no problems found.

    googled for answers couldn't find any.

    any ideas?

    Pete

    Pete Quily Guest

  2. #2

    Default Re: explorer mac classic bookmarks deranged

    The most obvious answer is: don't use Explorer. Have you tried
    starting up your Mac with extensions off or giving IE more
    memory?

    I think that the Explorer installer installs a font with a font
    ID that exists already. So, you may want to try removing a font
    file from your system folder, if you can figure out which one.
    It is also possible that something is wrong with the system
    resources. That would ask for a clean re-install of the system
    software.

    Mark

    Pete Quily wrote:
    >
    > hi,
    >
    > I'm using explorer 5.1 on sys 9.2 and my bookmarks have turned into a
    > weird font like dingbats. i can only partially read 5 strange lines and
    > can't scroll down. Also can't use command w to close a window, have to
    > do it manually.
    >
    > I trashed the old version including the preferences in the system folder
    > and installed a new one same problem,
    >
    > ran norton, says no problems found.
    >
    > googled for answers couldn't find any.
    >
    > any ideas?
    >
    > Pete
    Mark Guest

Similar Threads

  1. GotoNetPage Mac os classic internet explorer instead of netsape
    By sundancer911 webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Lingo
    Replies: 8
    Last Post: October 7th, 02:30 PM
  2. how to un install i explorer...not internet explorer
    By Elijah in forum Windows Setup, Administration & Security
    Replies: 0
    Last Post: July 17th, 02:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139