Professional Web Applications Themes

Flash forms not showing - Coldfusion Flash Integration

This is my first time using flash forms and I can't get the form to show up. I initially started with complex form thinking that there would be no problem, but I was greeted with a blank white page in Firefox and IE just laughed at me while it was loading and loading and loading...etc. (I have yet to get a time out on IE). Anyway, I then when with something simple: <cfform format="flash" action="formdump.cfm"> <cfinput name="DateInTheaters" label="Release Date" type="text" width="150" /> <cfinput name="btnSubmit" type="submit" value="Process" /> </cfform> I still get the same response...NOTHING! So I went and Updated my ...

  1. #1

    Default Flash forms not showing

    This is my first time using flash forms and I can't get the form to show up. I
    initially started with complex form thinking that there would be no problem,
    but I was greeted with a blank white page in Firefox and IE just laughed at me
    while it was loading and loading and loading...etc. (I have yet to get a time
    out on IE). Anyway, I then when with something simple:

    <cfform format="flash" action="formdump.cfm">

    <cfinput name="DateInTheaters"
    label="Release Date"
    type="text"
    width="150" />

    <cfinput name="btnSubmit"
    type="submit"
    value="Process" />
    </cfform>

    I still get the same response...NOTHING! So I went and Updated my CF7 (on an
    IIS 6 Server 2003) to CF7.0.1 and I'm still having the same issues. I have the
    virtual directory (CFIDE) set on my dev site as well. Is there something else
    that I'm missing that I haven't set up? I'm wondering if I didn't install a
    component or something with I installed CF7, but it's been so long I can't
    remember.

    gendrall Guest

  2. #2

    Default Re: Flash forms not showing

    Nevermind...figured it out.
    gendrall Guest

  3. #3

    Default Re: Flash forms not showing

    what was the solution please? did you have to install the flex.war? i tried setting available to true for generate accessible swfs in flex-config.xml but that didn't work.

    Thanks
    esijmp Guest

  4. #4

    Default Re: Flash forms not showing

    My solution was staring me in the face. I did a view source and saw that the it
    was referenceing the "CFIDE" in a different place than I had set it. I set the
    "CFIDE" to the subdirectory that I was using as the main site, but Coldfusion
    was referencing it one directory up. So I reset the "CFIDE" to be in the 'Main
    Root" and it worked.

    I hope that my description makes sense.

    My new issue is that I can't do an insert with the cfgrid. :-]

    gendrall Guest

Similar Threads

  1. flash hot showing ion IE6
    By Mr Wrong in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 1
    Last Post: April 29th, 10:32 PM
  2. IE stopped showing Flash
    By Dream FX in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 1
    Last Post: December 17th, 09:21 AM
  3. Converting existing forms to the Flash forms
    By AkronNick in forum Macromedia ColdFusion
    Replies: 3
    Last Post: March 15th, 05:33 PM
  4. CFform showing multiple flash forms
    By creel in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 2
    Last Post: March 4th, 12:47 PM
  5. Flash Forms not showing up in Netscape
    By DennisBelmont in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 1
    Last Post: February 28th, 05:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139