Professional Web Applications Themes

Flash: Some sites work, others don't. HELP! - Macromedia Flash

Hello All! I've been working with Macromedia to try to get Flash content to work correctly on my computer, but two techs are now stumped. I've downloaded the player successfully, then removed, reloaded a bazillion times, but the problem remains: Some sites work, others don't. These work: [url]http://www.nike.com/nikegolf/[/url] [url]http://macromedia.com/[/url] [url]http://www.evb.com/link.php?project,52[/url] These don't: [url]http://www.benjerry.com/fun_stuff/cow_to_cone/[/url] (blank white screen) [url]http://www.uav.com/home/index.html[/url] (navigation buttons at bottom missing) [url]http://www.coraccess.com/[/url] (blank white screen) [url]http://www.baconskateboards.com/alternate.html[/url] (redirection screen) I have FOUR different browsers: IE6, Netscape 4.8, Netscape 7.1, Mozilla 1.5, and they all work/don't work the same. Computer is a 6 month old Dell, Windows XP Pro. My wife's ...

  1. #1

    Default Flash: Some sites work, others don't. HELP!

    Hello All!

    I've been working with Macromedia to try to get Flash content to work
    correctly on my computer, but two techs are now stumped. I've
    downloaded the player successfully, then removed, reloaded a bazillion
    times, but the problem remains: Some sites work, others don't.

    These work:

    [url]http://www.nike.com/nikegolf/[/url]
    [url]http://macromedia.com/[/url]
    [url]http://www.evb.com/link.php?project,52[/url]

    These don't:

    [url]http://www.benjerry.com/fun_stuff/cow_to_cone/[/url] (blank white screen)
    [url]http://www.uav.com/home/index.html[/url] (navigation buttons at bottom
    missing)
    [url]http://www.coraccess.com/[/url] (blank white screen)
    [url]http://www.baconskateboards.com/alternate.html[/url] (redirection screen)

    I have FOUR different browsers: IE6, Netscape 4.8, Netscape 7.1, Mozilla
    1.5, and they all work/don't work the same.

    Computer is a 6 month old Dell, Windows XP Pro.

    My wife's computer is a 9 month old Dell with Win XP Home, and
    everything works good on her computer. We both use the same Norton A/V
    and Firewall, which I've disabled as a test as well, with no success.

    I've checked all sorts of permissions, Play Animations is checked, Java
    is updated and enabled, Active X is enabled.

    Any ideas?

    Thanks!

    Gerard

    --
    Gerard's Automobile Book, Video, and DVD Store
    [url]http://www.bob2000.com/booksvids.html[/url]
    --------------------------------------------------
    Personal Home Page
    [url]http://www.bob2000.com/4277.htm[/url]
    --------------------------------------------------
    To send email, remove "antispam" from address
    geewhiz Guest

  2. #2

    Default Re: Flash: Some sites work, others don't. FIXED!

    Great News!!!!

    My wife fixed my computer!

    Really!

    She mentioned to me that Norton Internet Security Personal Firewall has
    some custom settings in the configuration. In those custom settings was
    a setting to block Active X content. I had it switched "ON". Restoring
    the setting to "Default" (Medium) allowed me to view Flash content from
    all sites. The steps:

    1. Open Norton Internet Security
    2. Click "Personal Firewall"
    3. Click "Configure"
    4. Click "Custom Level"
    5. ActiveX Control Security: Change to "None: Allow ActiveX Controls"
    6. Reset Firewall Level to Medium

    Problem solved!

    Thanks everyone for your suggestions.

    And a big "THANK YOU" to my lovely wife for the help!

    Gerard
    >
    > Hello All!
    >
    > I've been working with Macromedia to try to get Flash content to work
    > correctly on my computer, but two techs are now stumped. I've
    > downloaded the player successfully, then removed, reloaded a bazillion
    > times, but the problem remains: Some sites work, others don't.
    >
    > These work:
    >
    > [url]http://www.nike.com/nikegolf/[/url]
    > [url]http://macromedia.com/[/url]
    > [url]http://www.evb.com/link.php?project,52[/url]
    >
    > These don't:
    >
    > [url]http://www.benjerry.com/fun_stuff/cow_to_cone/[/url] (blank white screen)
    > [url]http://www.uav.com/home/index.html[/url] (navigation buttons at bottom
    > missing)
    > [url]http://www.coraccess.com/[/url] (blank white screen)
    > [url]http://www.baconskateboards.com/alternate.html[/url] (redirection screen)
    >
    > I have FOUR different browsers: IE6, Netscape 4.8, Netscape 7.1, Mozilla
    > 1.5, and they all work/don't work the same.
    >
    > Computer is a 6 month old Dell, Windows XP Pro.
    >
    > My wife's computer is a 9 month old Dell with Win XP Home, and
    > everything works good on her computer. We both use the same Norton A/V
    > and Firewall, which I've disabled as a test as well, with no success.
    >
    > I've checked all sorts of permissions, Play Animations is checked, Java
    > is updated and enabled, Active X is enabled.
    >
    > Any ideas?
    >
    > Thanks!
    >
    > Gerard
    >
    > --
    > Gerard's Automobile Book, Video, and DVD Store
    > [url]http://www.bob2000.com/booksvids.html[/url]
    > --------------------------------------------------
    > Personal Home Page
    > [url]http://www.bob2000.com/4277.htm[/url]
    > --------------------------------------------------
    > To send email, remove "antispam" from address

    --
    Gerard's Automobile Book, Video, and DVD Store
    [url]http://www.bob2000.com/booksvids.html[/url]
    --------------------------------------------------
    Personal Home Page
    [url]http://www.bob2000.com/4277.htm[/url]
    --------------------------------------------------
    To send email, remove "antispam" from address
    geewhiz Guest

Similar Threads

  1. #26562 [Com]: fopen for https Sites does not work
    By bhavin1194 at gmail dot com in forum PHP Bugs
    Replies: 0
    Last Post: January 12th, 08:19 AM
  2. After successful install only certain sites work
    By BlueHarvest in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 2
    Last Post: April 7th, 09:14 PM
  3. Flash sites
    By nay27uk webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 12
    Last Post: August 27th, 03:01 AM
  4. flash sites won't work, xp system
    By ~A_Sammy in forum Macromedia Flash
    Replies: 4
    Last Post: December 23rd, 04:02 AM
  5. Hyperlinks Do Not Work in Secured sites
    By ZOE in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 0
    Last Post: July 15th, 06:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139