Professional Web Applications Themes

Font menu "disabled" ?? - Macromedia Contribute General Discussion

Haven't encountered this before ... go to "Format" ... "Font" ... and the menu says "<Disabled>" "Format" ... "Text Color" and "Highlight Color" are also grayed out. Why is this & how do I get these menus back?...

  1. #1

    Default Font menu "disabled" ??

    Haven't encountered this before ... go to "Format" ... "Font" ... and the menu
    says "<Disabled>"

    "Format" ... "Text Color" and "Highlight Color" are also grayed out.

    Why is this & how do I get these menus back?

    trialbomfunknumber2 Guest

  2. #2

    Default Re: Font menu "disabled" ??

    Try this please:
    1. in the main menu go to Edit>Administer Websites
    2. go to Users and Roles, pick your role, and click Edit Role Settings
    3. go to Styles and Fonts
    4. check Allow Users to Apply Fonts and Sizes.

    ThinkInk Guest

  3. #3

    Default Re: Font menu "disabled" ??

    That's what so odd ... I did check that. All the options were selected (6
    different checkboxes and a couple radio buttons in the "style and fonts" area).

    I was able to get the fonts to work by switching the drop-down menu at the top
    from "Doent-level CSS" to "HTML tags" - but - all the options were checked
    the same in either case. Odd that the fonts menus work when the HTML style
    support is checked, but no the CSS.

    trialbomfunknumber2 Guest

  4. #4

    Default Re: Font menu "disabled" ??

    You are right that that is odd.. It should also work with Doent level CSS...
    Maybe changing the dropmenu back again to Doent level CSS will result in fixing the problem too.
    ThinkInk Guest

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: September 18th, 01:34 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: December 2nd, 11:18 AM
  3. firefox: <param name="menu" value="false" /> !!!
    By whirled in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 1
    Last Post: October 25th, 09:03 AM
  4. "save", "selective color" menu go too slow. Please help!
    By bmjun20 in forum Adobe Photoshop 7, CS, CS2 & CS3
    Replies: 1
    Last Post: August 12th, 08:56 PM
  5. "Start" "Program" "Menu" list is empty
    By Pete in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 2
    Last Post: July 10th, 10:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139