Professional Web Applications Themes

Help! Answer not found in forum. - Adobe Photoshop Elements

Please help. The navigator bar at the very top of my screen (apple and all) disappear frequently. I used my one free call to Adobe to address this question. They told me to quit Elements, go to the system folder and trash the "Adobe Photoshop Elements Prefs" file and then restart. Worked great for a while. Now it isn't. I even did this, deleted the program and reinstalled. Still gone! What do I do???...

  1. #1

    Default Help! Answer not found in forum.

    Please help. The navigator bar at the very top of my screen (apple and all) disappear frequently. I used my one free call to Adobe to address this question. They told me to quit Elements, go to the system folder and trash the "Adobe Photoshop Elements Prefs" file and then restart. Worked great for a while. Now it isn't. I even did this, deleted the program and reinstalled. Still gone! What do I do???
    Michelle Crum Guest

  2. #2

    Default Re: Help! Answer not found in forum.

    Michelle, can you tell us a little more about your setup--what model mac, how much ram, which os version? Does this only happen in Elements?
    Barbara Brundage Guest

  3. #3

    Default Re: Help! Answer not found in forum.

    Michelle,

    Are you running PSE 1 in Classic mode in OS X? If you are, you'll lose the menu bar every time if you start Classic by double clicking on the PSE icon. The fix is to shut down PSE by using the keyboard shortcut of Command-Q and then relaunch just PSE. The permenant fix is to start Classic before you double click and launch PSE.

    If you're not using OS X (and by extension Classic and PSE 1) then just disregard this whole bloody message. ;^)

    Joe
    Joe Henry1000 Guest

  4. #4

    Default Re: Help! Answer not found in forum.

    I should add that if I remember right, this only happend to me in 10.1. I don't think (could have faulty memory on this) I ever saw this problem with Jaguar. Of course I got Jaguar shortly after I purchased PSE 2 so I didn't use PSE 1 very long after I bought Jaguar. Boy I really said the words Jaguar and PSE a lot in this post, didn't I?

    ;-)

    Joe
    Joe Henry1000 Guest

  5. #5

    Default Re: Help! Answer not found in forum.



    Joe, you are freaking amazing.




    Tell my wife that would ya? Oh and you're welcome! :-)

    Joe
    Joe Henry1000 Guest

  6. #6

    Default Re: Help! Answer not found in forum.



    Joe, you are freaking amazing.




    So he is. 8^)
    Barbara Brundage Guest

  7. #7

    Default Re: Help! Answer not found in forum.

    : )
    Michelle Crum Guest

Similar Threads

  1. forum question: marked as "answer"?
    By Ex Malterra in forum Macromedia Director 3D
    Replies: 1
    Last Post: January 26th, 10:56 AM
  2. AS alpha tweening not working with AS motion - Found answer
    By FayeC in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 1
    Last Post: January 26th, 10:22 AM
  3. NEVERMIND I FOUND THE ANSWER
    By Eric Walker in forum PERL Beginners
    Replies: 0
    Last Post: December 19th, 04:19 PM
  4. found the answer thanks to this site
    By Paul Ashwell in forum Web Design
    Replies: 1
    Last Post: July 16th, 03:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139