Professional Web Applications Themes

HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install - ASP.NET General

I've just installed Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) on my Windows 2000 Server. Now I can't debug anymore! I'm using Visual Studio 7.0 (2002), ..NET Framework 1.0. The error message I get is (translated): "Error running the project. Unable to start debugging on the web server. Critical failure. Would you like to disable future attempts to debug ASP.NET pages for this project?" What can I do?? Please help, I'm desperate! TIA, Axel Dahmen...

  1. #1

    Default HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    I've just installed Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) on my Windows 2000 Server. Now I can't debug anymore! I'm using Visual Studio 7.0 (2002), ..NET Framework 1.0.

    The error message I get is (translated):

    "Error running the project. Unable to start debugging on the web server. Critical failure. Would you like to disable future attempts to debug ASP.NET pages for this project?"

    What can I do?? Please help, I'm desperate!

    TIA,
    Axel Dahmen

    Axel Guest

  2. #2

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Axel Hi,

    did you try to run aspnet_regiis -i ?


    Natty Gur, CTO
    Dao2Com Ltd.
    34th Elkalay st. Raanana
    Israel , 43000
    Phone Numbers:
    Office: +972-(0)9-7740261
    Fax: +972-(0)9-7740261
    Mobile: +972-(0)58-888377


    *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Natty Guest

  3. #3

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Hi, Natty,

    thanks for helping. Unfortunately it didn't help. Even reinstalling the ..NET framework didn't help...

    Perhaps you can suggest me something else? I'd be very glad if so...

    TIA,
    Axel

    --------------------------------------
    "Natty Gur" <com> schrieb im Newsbeitrag news:phx.gbl... 


    Axel Guest

  4. #4

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Hi

    1) check with dcomcnfg that .net debugers let debug users (that your
    user part of this group) to activate them.

    2) is the debugging problem applay to all projects, even new one ?

    check that you
    Natty Gur, CTO
    Dao2Com Ltd.
    34th Elkalay st. Raanana
    Israel , 43000
    Phone Numbers:
    Office: +972-(0)9-7740261
    Fax: +972-(0)9-7740261
    Mobile: +972-(0)58-888377


    *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Natty Guest

  5. #5

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    > 1) check with dcomcnfg that .net debugers let debug users (that your 

    I've examined my DCOM configuration. It seems well configured.

     

    Yes. I've created a new project and can't debug that either.

    Interesting: VS let's me attach to a running IE process. However, it doesn't
    halt on any breakpoint...


    Axel Guest

  6. #6

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Its not the exact error but it might be helpfull:
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q318465

    Natty Gur, CTO
    Dao2Com Ltd.
    34th Elkalay st. Raanana
    Israel , 43000
    Phone Numbers:
    Office: +972-(0)9-7740261
    Fax: +972-(0)9-7740261
    Mobile: +972-(0)58-888377


    *** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Natty Guest

  7. #7

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Axel Dahmen wrote:
     
    >
    >
    > I've examined my DCOM configuration. It seems well configured.
    >
    >

    >
    >
    > Yes. I've created a new project and can't debug that either.
    >
    > Interesting: VS let's me attach to a running IE process. However, it doesn't
    > halt on any breakpoint...
    >
    >[/ref]

    try aspnet_regiis.exe -i ( you find this file in
    C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 if you have framework version 1 )

    Rabii Guest

  8. #8

    Default Re: HELP!! Unable to debug after Windows 2000 Service Pack 4 install

    Thanks for all your help!

    Meanwhile I've learned from
    http://groups.google.de/groups?hl=de&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&threadm=01d301c35
    86e%24d75f9c00%24a601280a%40phx.gbl&rnum=2&prev=/groups%3Fq%3DWindows%2B2000
    %2BSP4%2BASP.NET%2Bfailure%26hl%3Dde%26lr%3D%26ie% 3DUTF-8%26oe%3DUTF-8%26sel
    m%3D01d301c3586e%2524d75f9c00%2524a601280a%2540phx .gbl%26rnum%3D2 and from
    my own experiences that the error comes with SP4.

    According to my investigations there is a bug in SP4 blocking the Frontpage
    Server Extensions/WebDAV on certain server installations. Hope they'll fix
    it soon. Meanwhile I guess I have to re-install my whole server over the
    weekend and give it SP3... :(((

    Best wishes,
    Axel Dahmen


    -------------------------
    "Rabii" <fr> wrote in message
    news:uJ$phx.gbl... 
    > >
    > >
    > > I've examined my DCOM configuration. It seems well configured.
    > >
    > >
    > > 
    > >
    > >
    > > Yes. I've created a new project and can't debug that either.
    > >
    > > Interesting: VS let's me attach to a running IE process. However, it[/ref][/ref]
    doesn't 
    >
    > try aspnet_regiis.exe -i ( you find this file in
    > C:\WINNT\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705 if you have framework version[/ref]
    1 ) 


    Axel Guest

Similar Threads

  1. Windows Service Pack 2 with IE 6.0
    By zanejuly in forum ASP Components
    Replies: 15
    Last Post: July 7th, 02:20 PM
  2. Windows XP service pack 2 issues
    By Scott_Brinkman@adobeforums.com in forum Adobe Indesign Windows
    Replies: 4
    Last Post: August 24th, 08:22 PM
  3. windows xp service pack 1 (express)
    By Miha Pihler in forum Windows Setup, Administration & Security
    Replies: 1
    Last Post: July 28th, 08:01 AM
  4. Windows XP service pack 1
    By Question Man in forum Windows XP/2000/ME
    Replies: 6
    Last Post: July 22nd, 02:20 AM
  5. Works 2000 / XP Service pack 1A
    By Mike in forum Windows Setup, Administration & Security
    Replies: 0
    Last Post: July 1st, 04:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139