setstats 1 why...???? your using a wav file. not supported by everyone........your css doen't work here...i think it rebuild time on this one [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => discman webforumsuser@macromedia.com [ip] => "discman" webfo [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 4 [islastshown] => 1 [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> Hows this? - Macromedia Dreamweaver

Hows this? - Macromedia Dreamweaver

This is my 2nd page and tell me if the links work (the navigation links arent finished)tell me what happens when you roll your mouse over the Contacts, Links menus and if a sound plays, Thanks...

  1. #1

    Default Hows this?

    This is my 2nd page and tell me if the links work (the navigation links arent finished)tell me what happens when you roll your mouse over the Contacts, Links menus and if a sound plays, Thanks



    ChuckyJ webforumsuser@macromedia.com Guest

  2. #2

    Default Re: Hows this?

    URL?

    "ChuckyJ" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:bf2jmo$8e5$1forums.macromedia.com...
    > This is my 2nd page and tell me if the links work (the navigation links
    arent finished)tell me what happens when you roll your mouse over the
    Contacts, Links menus and if a sound plays, Thanks
    >
    >

    Sam Poikail Guest

  3. #3

    Default Re: Hows this?

    On Wed, 16 Jul 2003 04:18:32 +0000 (UTC), "ChuckyJ"
    [email]webforumsusermacromedia.com[/email] wrote:
    >This is my 2nd page and tell me if the links work (the navigation
    >links arent finished)tell me what happens when you roll your mouse
    >over the Contacts, Links menus and if a sound plays, Thanks
    The links become bold, but no sound plays because it's looking four
    levels above the site root for the files.

    onMouseOver="MM_controlSound('play','doent.CS10 57989827328','../../../../Program%20Files/Red%20Storm%20Entertainment/Rogue%20Spear/data/sound/I_Action.wav')"


    Gary
    Gary White Guest

  4. #4

    Default Re: Hows this?

    mmmmmmmmmmmmwell...........when i roll over the menu on the left hand side. it takes me to a new page, no sound. you have spaces in you path. you have this under the </body> </html> tags...

    <!-- text below generated by server. PLEASE REMOVE --></object></layer></div></span></style></noscript></table></script></applet><script language="JavaScript" src="http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mc/mc.js"></script><script language="JavaScript" src="http://geocities.com/js_source/geov2.js"></script><script language="javascript">geovisit();</script><noscript><img src="http://visit.webhosting./visit.gif?us1058408192" alt="setstats" border="0" width="1" height="1"></noscript>
    <IMG SRC="http://geo./serv?s=76001079&t=1058408192" ALT=1 WIDTH=1 HEIGHT=1>

    why...????

    your using a wav file. not supported by everyone........your css doen't work here...i think it rebuild time on this one




    discman webforumsuser@macromedia.com Guest

Similar Threads

  1. new to flash - hows this done?
    By rgeorge in forum Macromedia Flash
    Replies: 1
    Last Post: February 21st, 11:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •