Professional Web Applications Themes

Install Problem - Linux Setup, Configuration & Administration

Im having trouble installing Linux on my machine. I have installed Red Hat 9& Debian (2.2 kernel) no problem When i came to install Mandrake 9.2 and also Debian (with 2.4x kernel) it came up with the following error hda: lost interrupt im at a loss to why this is happening and have not heard of this problem before My computer is only a month old so no problems there: AMD Athlon 2800 XP, 120GB HD, Nvidia Geforce4 128MB, 512MB RAM. has anyone any solutions? cheers ste...

  1. #1

    Default Install Problem

    Im having trouble installing Linux on my machine.

    I have installed Red Hat 9& Debian (2.2 kernel) no problem

    When i came to install Mandrake 9.2 and also Debian (with 2.4x kernel) it
    came up with the following error

    hda: lost interrupt

    im at a loss to why this is happening and have not heard of this problem
    before
    My computer is only a month old so no problems there: AMD Athlon 2800 XP,
    120GB HD, Nvidia Geforce4 128MB, 512MB RAM.

    has anyone any solutions?

    cheers
    ste




    Stephen Guest

  2. #2

    Default Re: Install Problem


    "Stephen Hargreaves" <co.uk> wrote in message
    news:QFtub.3967$cableinet.net... 

    Are you installing from CD or floppy? What happens if you try and use the
    "linux rescue" mode with the CD? Are you using IDE, or new SATA drives?


    Nico Guest

  3. #3

    Default Re: Install Problem

    Sorry but i've got the same problem ! [/ref][/ref]

    What happens if you try and use the [/ref][/ref]

    Are you using IDE, [/ref][/ref]

    motherboard : ASROCK K7S8X SiS 746FX

    or new SATA drives?
    Blizarre Guest

Similar Threads

  1. CF 8 Install problem.
    By stoopot01 in forum Coldfusion Server Administration
    Replies: 4
    Last Post: October 23rd, 11:51 PM
  2. DW 4 new install problem
    By ffsteyer in forum Macromedia Exchange Dreamweaver Extensions
    Replies: 1
    Last Post: August 24th, 04:20 PM
  3. MX7 - Install Problem
    By BernierRay in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: September 12th, 09:06 PM
  4. Problem with PHP install
    By Michael in forum PHP Development
    Replies: 2
    Last Post: May 20th, 02:55 PM
  5. CSW vnc install problem
    By Michael in forum Sun Solaris
    Replies: 3
    Last Post: August 14th, 06:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139