Professional Web Applications Themes

Install Problem - eBay Plug-In - Macromedia Contribute General Discussion

I downloaded and installed the trial copy of Contribute 3. I then downloaded the WA eBay Plug-in for Contribute 3 and when I try to install it I get a message that states "In order to install, Contribute 3 must be installed first". I don't know why I'm getting this message since I have launched Contribute 3 and even ran the built-in tutorial. I have rebooted the system and I still get the same message. Could it be that I'm running a trail version of Contribute 3? Should I try to re-download the file and try it again? Any help ...

  1. #1

    Default Install Problem - eBay Plug-In

    I downloaded and installed the trial copy of Contribute 3. I then downloaded
    the WA eBay Plug-in for Contribute 3 and when I try to install it I get a
    message that states "In order to install, Contribute 3 must be installed
    first". I don't know why I'm getting this message since I have launched
    Contribute 3 and even ran the built-in tutorial.

    I have rebooted the system and I still get the same message.

    Could it be that I'm running a trail version of Contribute 3? Should I try to
    re-download the file and try it again?

    Any help will be greatly appreciated. Thanks.

    GMan97006 Guest

  2. #2

    Default Re: Install Problem - eBay Plug-In

    I'm guessing that you're talking about the "WA eBay Storebuilder for Contribute 3. I dont think the problem is you having a trial version; I have a full version and its still not working for my pc.
    VinaMaun Guest

  3. #3

    Default Re: Install Problem - eBay Plug-In

    Found the fix at:
    [url]http://www.webassist.com/Support/WebHelpDetails.asp?DiscID=34571[/url]

    "Operating system and version: XP Pro
    Macromedia product and version: Contribute 3
    Browser and version: Any

    The WA eBay StoreBuilder looks for the following registry path during install:

    \\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Macromedia\Contribut e\3.0\Installation\InstallPath


    The problem I encountered was that on my version of XP Pro; the registry path
    included the folder "3" not "3.0"

    So I simply ran RegEdit and renamed the registry folder "3" to "3.0" and the
    install worked fine.

    Hope that helps."

    VinaMaun Guest

Similar Threads

  1. Acrobat Updater plug-in fails to install
    By meisha_katz@adobeforums.com in forum Adobe Acrobat Macintosh
    Replies: 4
    Last Post: November 20th, 10:59 PM
  2. Flash Player/Plug-in Install Locations...
    By roguegeek in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 0
    Last Post: February 24th, 10:40 PM
  3. flash plug-in install standalone
    By SilentBob'secretfusion in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 2
    Last Post: December 22nd, 10:16 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: September 9th, 02:05 PM
  5. WS Interoperablity: plug-and-play, plug-and-pray, or plug-and-pry?
    By George Maney in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 2
    Last Post: January 23rd, 08:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139