Professional Web Applications Themes

Installation problems on Linux.. RH9 - Macromedia Flash Flashcom

Removed by Administrator...

  1. Moderated Post

    Default Installation problems on Linux.. RH9

    Removed by Administrator
    JVCJVC Guest
    Moderated Post

  2. Moderated Post

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Removed by Administrator
    Leonardo Braga Guest
    Moderated Post

  3. #3

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Hi NGU,

    Thanks for taking time to reply, yes, the webserver is serving the sample HTML
    files, but none of them work.

    For example, the simplest tutorial "Hello Server".. The page loads fine, I
    enter my name, hit Connect and nothing happens.

    Is there anyway to debug what the fcserver process is doing (if anything) ?

    It seems the Flash stuff is loading fine in my browser, but it's just not
    connecting to the server, despite me being able to telnet to the server. I've
    checked my firewall etc. with the "Flash Communication Server port connectivity
    survey " and get "success" for everything..



    JVCJVC Guest

  4. #4

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Hello JVCJVC,

    Try to install the FCS Components in your Flash Environment. It must add
    a panel to conect in the FCS. Try to use this panel to access the server
    remotely, using your administrator account and password. If it not
    connect, probably your installation have failed.

    Try this and report me.
    Leonardo Braga Nogueira

    JVCJVC wrote:
    >Hi NGU,
    >
    > Thanks for taking time to reply, yes, the webserver is serving the sample HTML
    >files, but none of them work.
    >
    > For example, the simplest tutorial "Hello Server".. The page loads fine, I
    >enter my name, hit Connect and nothing happens.
    >
    > Is there anyway to debug what the fcserver process is doing (if anything) ?
    >
    > It seems the Flash stuff is loading fine in my browser, but it's just not
    >connecting to the server, despite me being able to telnet to the server. I've
    >checked my firewall etc. with the "Flash Communication Server port connectivity
    >survey " and get "success" for everything..
    >
    >
    >
    >
    >
    Leonardo Braga Guest

  5. #5

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Going to Server Tools in html/admin/admin.html provides me with a login to the
    Flash Comms Server.

    If I enter the host / login / password it does nothing for a good 30 seconds,
    then says "Connection closed."

    If I try this without fcadmin running, it comes back with "Failed to connect
    to server" immediately.

    Hmmm.. I'm all out of ideas :-(

    JVCJVC Guest

  6. #6

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Man, I'm out of ideas too. I recomend you to reinstall the server and
    keep an eye in the installation process to see if an error occurs.

    Let me know if you have some progress.
    Leonardo Braga Nogueira


    JVCJVC wrote:
    >Going to Server Tools in html/admin/admin.html provides me with a login to the
    >Flash Comms Server.
    >
    > If I enter the host / login / password it does nothing for a good 30 seconds,
    >then says "Connection closed."
    >
    > If I try this without fcadmin running, it comes back with "Failed to connect
    >to server" immediately.
    >
    > Hmmm.. I'm all out of ideas :-(
    >
    >
    >
    Leonardo Braga Guest

  7. #7

    Default Re: Installation problems on Linux.. RH9

    Have you tried looking at the logs FCS is creating.

    See here for more details.

    [url]http://www.ciwebstudio.com/download/FlashComm/logging.pdf[/url]

    All the best,

    muffinresearch
    Muffin Research Guest

Similar Threads

  1. Linux Installation Locks Up
    By Fatlipped in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 7
    Last Post: October 6th, 01:12 AM
  2. Linux Installation of Coldfusion 6.1
    By johnf@petersen-inc.com in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 0
    Last Post: March 17th, 09:48 PM
  3. Newbie - Installation de Linux
    By Shazbot in forum Linux Setup, Configuration & Administration
    Replies: 1
    Last Post: August 11th, 09:58 AM
  4. DB2 8.1 Installation problem on linux
    By db2muthu in forum IBM DB2
    Replies: 2
    Last Post: July 25th, 05:33 AM
  5. DBD::Informix Installation problems on Linux
    By Professor Bruno in forum Informix
    Replies: 6
    Last Post: July 1st, 04:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139