Professional Web Applications Themes

Installation problems with MX 7 - Coldfusion - Getting Started

I keep getting this error when I install ColdFusion MX 7: ERROR - configure-dlls.xmlFailed to copy c:\CFusionMX7\lib\cfperfmon_mx.dll to c:\WINDOWS\system32\cfperfmon_mx.dll due to c:\WINDOWS\system32\cfperfmon_mx.dll (The process cannot access the file because it is being used by another process) Running XP pro. I am installing MX 7 to coexist with MX. I also have stopped all the Coldfusion services. Is there another service that I need to stop?...

  1. #1

    Default Installation problems with MX 7

    I keep getting this error when I install ColdFusion MX 7: ERROR -
    configure-dlls.xmlFailed to copy c:\CFusionMX7\lib\cfperfmon_mx.dll to
    c:\WINDOWS\system32\cfperfmon_mx.dll due to
    c:\WINDOWS\system32\cfperfmon_mx.dll (The process cannot access the file
    because it is being used by another process)

    Running XP pro. I am installing MX 7 to coexist with MX. I also have stopped
    all the Coldfusion services.

    Is there another service that I need to stop?

    EdMee Guest

  2. #2

    Default Re: Installation problems with MX 7

    Just a quick question: You are not trying to install CF7 into the same
    directory structure that CFMX6.1 is installed, right? If so I would recommend
    using a different location.
    Also have you verfied whether the installer is not corrupted and that you can
    use it to install on another machine?

    HTH
    Boby THomas


    bthomas Guest

Similar Threads

  1. Installation problems
    By Mick in forum Macromedia Shockwave
    Replies: 15
    Last Post: May 24th, 03:15 AM
  2. MX7 installation problems
    By George49085utrdf in forum Coldfusion Server Administration
    Replies: 2
    Last Post: April 24th, 02:44 PM
  3. Problems with installation
    By dafmyns in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 1
    Last Post: February 23rd, 09:42 PM
  4. Installation problems with AIX 5.2
    By Dr. David Kirkby in forum AIX
    Replies: 3
    Last Post: July 8th, 02:44 PM
  5. NIC installation problems
    By MJ in forum Windows Networking
    Replies: 0
    Last Post: July 2nd, 11:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139