Professional Web Applications Themes

Internal link problem - Macromedia Dynamic HTML

Okay, I'm having a hair-pulling experience here! All of a sudden (last couple days) dreamweaver (#8) is adding the preface "public_html", which is the public folder on many of the hosting servers I use, to links, which render them into disfunction... they don't work, can't be seen... In particular, when linking the src to the swf files, this is happening, which inhibits the functionality of the swf on the site. HELP!...

  1. #1

    Default Internal link problem

    Okay, I'm having a hair-pulling experience here! All of a sudden (last couple
    days) dreamweaver (#8) is adding the preface "public_html", which is the public
    folder on many of the hosting servers I use, to links, which render them into
    disfunction... they don't work, can't be seen...

    In particular, when linking the src to the swf files, this is happening, which
    inhibits the functionality of the swf on the site.

    HELP!

    cchapman5726 Guest

  2. #2

    Default Re: Internal link problem

    What is in the HTTP Address field of your local site definition?

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Adobe Community Expert
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    ==================


    "cchapman5726" <com> wrote in message
    news:fvv8sq$g8p$macromedia.com... 

    Murray Guest

  3. #3

    Default Re: Internal link problem

    http://trailer-town.com

    cchapman5726 Guest

  4. #4

    Default Re: Internal link problem

    Are you sure? I'm betting it's

    http://trailer-town.com/public_html


    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Adobe Community Expert
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    ==================


    "cchapman5726" <com> wrote in message
    news:fvva90$hka$macromedia.com... 

    Murray Guest

Similar Threads

  1. #46184 [NEW]: a problem with internal vars
    By vasilkov80 in forum PHP Bugs
    Replies: 2
    Last Post: September 28th, 10:11 AM
  2. I have a link problem from. link is missing when imigrated to server 2
    By emmluis in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 2
    Last Post: May 1st, 03:09 PM
  3. Problem with Windows and internal modem!!!
    By Aadil in forum Linux Setup, Configuration & Administration
    Replies: 3
    Last Post: September 5th, 12:09 PM
  4. G3 iMac internal modem problem
    By Paul Dorman in forum Mac Networking
    Replies: 3
    Last Post: July 15th, 10:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139