Professional Web Applications Themes

It wont boot up! - Linux Setup, Configuration & Administration

HI, i am installing rh 8 onto a few PC's, and all seem to have the same problem; they will not boot up. It comes up after restarting with "GRUB" and then nothing. Just wondering what i should do. I am trying to get a RH8 Lan, and have one as the sever, and several clients. All have the same problem. Any help would be cool! Karl...

  1. #1

    Default It wont boot up!

    HI, i am installing rh 8 onto a few PC's, and all seem to have the
    same problem; they will not boot up.

    It comes up after restarting with "GRUB" and then nothing. Just
    wondering what i should do.

    I am trying to get a RH8 Lan, and have one as the sever, and several
    clients. All have the same problem.

    Any help would be cool!

    Karl
    Karlio! Guest

  2. #2

    Default Re: It wont boot up!

    how about some more info... like

    what the H/w configuration ?

    Looks like the GRUB installtion did not go through properly or the MBR is
    not updated to where it should be....

    Siva



    "Karlio!" <com> wrote in message
    news:google.com... 


    callMD Guest

  3. #3

    Default Re: It wont boot up!

    Karlio! wrote:
     

    Any information would be cool! I didn't think "a few" was still building
    PCs.

    --
    Paul Lutus
    http://www.arachnoid.com

    Paul Guest

  4. #4

    Default Re: It wont boot up!

    Hi !
    I had the same issue with Red Hat 9 install discs. When I used install CD
    from SGI the install proccess went trough installation with no problem but
    on reboot eve GRUB did not show up. When I used Red Hat 9 original install
    discs everything was just fine.

    About hardware nothing special. Intel motherboard 845PERL, P4, 265 MB RAM,
    40GB HDD and ATI RADEON VGA card.

    "Paul Lutus" <zzz> wrote in message
    news:supernews.com... 
    >
    > Any information would be cool! I didn't think "a few" was still building
    > PCs.
    >
    > --
    > Paul Lutus
    > http://www.arachnoid.com
    >[/ref]


    Marko Guest

  5. #5

    Default Re: It wont boot up!

    Marko Zver wrote:
     

    Okay, great. The above sentence says that if you use RH 9 install disks,
    "the same issue" comes up, presumably meaning no boot. But your sentence
    goes on to say if you use RH 9 install disks, everything works out fine.

    Thanks for writing us. I hope you heve a really nice day in la-la land.

    I know you think you are making sense, but what you don't know is that I
    think you are not.

    SPELL OUT your meaning. Leave NOTHING to the imagination. EXPLAIN which
    installation disks are causing the problem, WHERE they came from, and HOW
    they were created.

    Pretend this is a situation in which CLEAR COMMUNICATION is REQUIRED. Why?
    Because IT IS.

    --
    Paul Lutus
    http://www.arachnoid.com

    Paul Guest

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: February 24th, 04:49 PM
  2. RS6000/AIX 4.3.2 wont boot
    By Bernhard Sonderhuesken in forum AIX
    Replies: 1
    Last Post: August 23rd, 11:25 PM
  3. V120 wont boot on reload
    By Sam N in forum Sun Solaris
    Replies: 0
    Last Post: August 4th, 11:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139