Professional Web Applications Themes

Linking Problems - Macromedia Dreamweaver

Hello again, I have a linking problem. I cannot seem to link menu items successfully to the appropriate .htm files. The items are gifs and I make sure I use the point-to-file tool to point to the appropriate page. I can load the page that contains the menu on the browser, but I can't get the menu gifs to link. I have tried to rename the target docs and had the gif point to the re-named file and it still failed. Can anybody help? Please! Thanks, Hussam...

  1. #1

    Default Linking Problems


    Hello again,

    I have a linking problem. I cannot seem to link menu items successfully to the appropriate .htm files. The items are gifs and I make sure I use the point-to-file tool to point to the appropriate page. I can load the page that contains the menu on the browser, but I can't get the menu gifs to link. I have tried to rename the target docs and had the gif point to the re-named file and it still failed. Can anybody help? Please!

    Thanks,

    Hussam



    SamEl webforumsuser@macromedia.com Guest

  2. #2

    Default Re: Linking Problems

    Hussam:

    Please show me your code.

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver[/url] - THE BEST WAY TO GET
    ANSWERS
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.DreamweaverFAQ.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "SamEl" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:bf4psi$59l$1forums.macromedia.com...
    >
    > Hello again,
    >
    > I have a linking problem. I cannot seem to link menu items successfully to
    the appropriate .htm files. The items are gifs and I make sure I use the
    point-to-file tool to point to the appropriate page. I can load the page
    that contains the menu on the browser, but I can't get the menu gifs to
    link. I have tried to rename the target docs and had the gif point to the
    re-named file and it still failed. Can anybody help? Please!
    >
    > Thanks,
    >
    > Hussam
    >
    >

    Murray *TMM* Guest

  3. #3

    Default Re: Linking Problems

    Murray,

    Here is the code for the menu item that won't link. When I do Modify > Open Linked Page in DMX, the .htm page opens successfully, but when I test the link in the browser it gives me a blank page with "Done" on the bottom left corner of the IE window.


    <tr>
    <TD><A HREF="collocation.htm" ONMOUSEOUT="MM_swapImgRestore()"
    ONMOUSEOVER="MM_swapImage('Image27','','buttons/collocation-lt.gif',1)">
    <IMG NAME="Image27" BORDER="0" SRC="buttons/collocation-dk.gif"
    WIDTH="171" HEIGHT="26"></A>
    </TD>
    </tr>

    Sam



    SamEl webforumsuser@macromedia.com Guest

  4. #4

    Default Re: Linking Problems

    Sam:

    I guess you'll have to upload these pages somewhere and post a URI for them.
    I don't quite understand the symptoms you are describing.

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver MX
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]news://forums.macromedia.com/macromedia.dreamweaver[/url] - THE BEST WAY TO GET
    ANSWERS
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.DreamweaverFAQ.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "SamEl" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:bf5mt9$dll$1forums.macromedia.com...
    > Murray,
    >
    > Here is the code for the menu item that won't link. When I do Modify >
    Open Linked Page in DMX, the .htm page opens successfully, but when I test
    the link in the browser it gives me a blank page with "Done" on the bottom
    left corner of the IE window.
    >
    >
    > <tr>
    > <TD><A HREF="collocation.htm"
    ONMOUSEOUT="MM_swapImgRestore()"
    >
    ONMOUSEOVER="MM_swapImage('Image27','','buttons/collocation-lt.gif',1)">
    > <IMG NAME="Image27" BORDER="0"
    SRC="buttons/collocation-dk.gif"
    > WIDTH="171" HEIGHT="26"></A>
    > </TD>
    > </tr>
    >
    > Sam
    >
    >

    Murray *TMM* Guest

Similar Threads

  1. linking
    By KevDawg014 in forum Dreamweaver AppDev
    Replies: 7
    Last Post: July 29th, 02:11 PM
  2. Linking problems with xerces-c2_2_0 on ibm aix 5.2
    By Reinhard Schauer in forum AIX
    Replies: 0
    Last Post: September 18th, 03:20 PM
  3. linking problems (CW)
    By HiddenRabbit in forum Mac Programming
    Replies: 3
    Last Post: August 19th, 12:06 AM
  4. Linking in AIX
    By Peter Keller in forum AIX
    Replies: 7
    Last Post: August 6th, 04:35 PM
  5. Image problems when linking to new page...
    By Smeagol71 webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Dreamweaver
    Replies: 1
    Last Post: July 27th, 05:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139