Professional Web Applications Themes

Movie not loaded... (IE Vista) - Macromedia Flash Player

Flash player was working great, until I installed Real Player. Now, Flash animations will not play when I am logged in as a non-admin user. It works fine when logged in as admin, but when I log out and then login as a user, no flash animations will load in IE. I ran the manual install for Firefox and animations load fine (both admin and user). But, IE seems to be having some serious problems. I tried the SubInACL thingy and it didn't fix anything. Any ideas? (I'm going to try to uninstall Real Player and see if that does ...

  1. #1

    Default Movie not loaded... (IE Vista)

    Flash player was working great, until I installed Real Player. Now, Flash
    animations will not play when I am logged in as a non-admin user. It works fine
    when logged in as admin, but when I log out and then login as a user, no flash
    animations will load in IE. I ran the manual install for Firefox and animations
    load fine (both admin and user). But, IE seems to be having some serious
    problems.

    I tried the SubInACL thingy and it didn't fix anything.

    Any ideas?

    (I'm going to try to uninstall Real Player and see if that does anything...
    which really s because I want to keep Real Player).

    jjanney Guest

  2. #2

    Default Re: Movie not loaded... (IE Vista)

    Foo-ey... it worked after I uninstalled Real Player. Any idea how I could have
    Real Player AND Flash Player?

    BTW: The subject "Movie not loaded..." is the message I kept getting when I
    right-clicked on a blank Flash object.

    jjanney Guest

  3. #3

    Default Re: Movie not loaded... (IE Vista)

    [q]Originally posted by: jjanney
    Foo-ey... it worked after I uninstalled Real Player. Any idea how I could have
    Real Player AND Flash Player?

    BTW: The subject "Movie not loaded..." is the message I kept getting when I
    right-clicked on a blank Flash object.[/q]

    Hi jjanney,

    Please try the following with both Flash Player and Real Player installed:

    For Internet Explorer

    1. In Internet Explorer, click the Tools menu and highlight "Manage Add-ons"

    2. In the fly out menu, select "Enable or Disable Add-ons. . ."

    3. In the Add-ons window, select "RealPlayer Download and Record Plugin for
    Internet Explorer"

    4. Select "Disable" in the settings area at the bottom of the window.

    5. You may need to close and re-open the browser for the change to take
    effect.


    Darren Guest

  4. #4

    Default Re: Movie not loaded... (IE Vista)

    [q]Originally posted by: Darren McNally - Adobe
    [Q]Originally posted by: jjanney
    Foo-ey... it worked after I uninstalled Real Player. Any idea how I could have
    Real Player AND Flash Player?

    BTW: The subject "Movie not loaded..." is the message I kept getting when I
    right-clicked on a blank Flash object.[/Q]

    Hi jjanney,

    Please try the following with both Flash Player and Real Player installed:

    For Internet Explorer

    1. In Internet Explorer, click the Tools menu and highlight "Manage Add-ons"

    2. In the fly out menu, select "Enable or Disable Add-ons. . ."

    3. In the Add-ons window, select "RealPlayer Download and Record Plugin for
    Internet Explorer"

    4. Select "Disable" in the settings area at the bottom of the window.

    5. You may need to close and re-open the browser for the change to take
    effect.
    [/q]

    wow great.. it works for me.. i was even undergoing some same kind of problem
    from weeks.

    thanks adobe staff

    http://www.bodybuilding4u.com | http://www.submitelite.com |
    http://www.creatine-monohydrate.org


    Nikhil Guest

Similar Threads

  1. Unloading a loaded movie
    By Helen_Hackwell in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 7
    Last Post: February 11th, 02:35 PM
  2. Having a loaded movie talk back to main timeline/movie?
    By djsplash01 webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Actionscript
    Replies: 2
    Last Post: January 14th, 11:49 AM
  3. movie not loaded...
    By kabooby2002@yahoo.com in forum Macromedia Flash
    Replies: 3
    Last Post: November 1st, 06:11 PM
  4. 'Movie Not loaded' problem
    By angie b webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 8
    Last Post: October 14th, 08:46 AM
  5. Posistion of loaded movie
    By Kristóf in forum Macromedia Flash
    Replies: 1
    Last Post: September 22nd, 07:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139