8 1 1000 0 300 500 false * 51011 300 false from coldfusionevent log: CFInternalServlet: destroy 02/20 14:18:49 user CFMxmlServlet: destroy 02/20 14:18:49 user CFCServlet: destroy 02/20 14:18:49 user CFFormGateway: destroy 02/20 14:18:49 user CFSwfServlet: destroy 02/20 14:18:49 user FlashGateway: destroy 02/20 14:18:49 user CFInternalServlet: destroy 02/20 14:19:23 warning No sessionSecret has been specified in jrun.xml. Installing a self generated sessionSecret. 02/20 14:19:24 info No JDBC data sources have been configured for this server (see jrun-resources.xml) 02/20 14:19:24 info JRun Web Server listening on *:8500 02/20 14:19:24 info JRun Proxy Server listening on *:51011 02/20 14:19:24 info Deploying enterprise application "Macromedia ColdFusion MX" from: file:/C:/CFusionMX7/ 02/20 14:19:25 info Deploying web application "Macromedia Coldfusion MX" from: file:/C:/CFusionMX7/ 02/20 14:19:28 user JSPServlet: init 02/20 14:19:28 user CFMxmlServlet: init 02/20 14:19:28 user CFMxmlServlet: Macromedia Flex Build: 87315.134646 02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: init 02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: Starting application services 02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: VM version = 1.4.2_05-b04 02/20 14:19:53 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: application services are now available 02/20 14:19:53 user CFSwfServlet: init 02/20 14:19:54 user CFCServlet: init 02/20 14:19:54 user FlashGateway: init 02/20 14:19:55 user CFFormGateway: init 02/20 14:19:55 user CFInternalServlet: init 02/20 14:20:05 user FileServlet: init 02/20 14:20:11 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not found 02/20 18:04:05 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not found 02/20 18:05:37 user CFMxmlServlet: destroy 02/20 18:05:37 user CFCServlet: destroy 02/20 18:05:37 user CFFormGateway: destroy 02/20 18:05:37 user CFSwfServlet: destroy 02/20 18:05:37 user FlashGateway: destroy 02/20 18:05:37 user CFInternalServlet: destroy 02/20 21:13:40 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not found 02/20 21:34:38 error Requested resource '/ldiv/a/a' (%2fldiv%2fa%2fa) not found 02/20 21:34:38 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not found 02/20 21:34:49 error Requested resource '/ldiv/a/' (%2fldiv%2fa%2f) not found 02/20 21:34:57 error Requested resource '/ldiv/' (%2fldiv%2f) not found 02/21 17:37:58 warning No sessionSecret has been specified in jrun.xml. Installing a self generated sessionSecret. 02/21 17:38:00 info No JDBC data sources have been configured for this server (see jrun-resources.xml) 02/21 17:38:00 info JRun Web Server listening on *:8500 02/21 17:38:01 info JRun Proxy Server listening on *:51011 02/21 17:38:01 info Deploying enterprise application "Macromedia ColdFusion MX" from: file:/C:/CFusionMX7/ 02/21 17:38:01 info Deploying web application "Macromedia Coldfusion MX" from: file:/C:/CFusionMX7/ 02/21 17:38:12 user JSPServlet: init 02/21 17:38:13 user CFMxmlServlet: init 02/21 17:38:13 user CFMxmlServlet: Macromedia Flex Build: 87315.134646 02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: init 02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: Starting application services 02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: VM version = 1.4.2_05-b04 02/21 17:40:39 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: application services are now available 02/21 17:40:39 user CFSwfServlet: init 02/21 17:40:40 user CFCServlet: init 02/21 17:40:45 user FlashGateway: init 02/21 17:40:45 user CFFormGateway: init 02/21 17:40:45 user CFInternalServlet: init 02/22 20:50:02 user FileServlet: init Any suggestions? [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => b1boogie [ip] => webforumsuser@m [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 1 [islastshown] => [isfirstshown] => 1 [attachments] => [allattachments] => ) --> ? Moving from port 8500 to port 80 on XP - Coldfusion - Getting Started

? Moving from port 8500 to port 80 on XP - Coldfusion - Getting Started

This is a reinstall. After having a problem with IIS, I reinstalled IIS and then Reinstalled CFMX7. I have CFMX7 installed on winxp with IIS5.1. It works fine under port 8500, but my previous development is under port 80, and I would like to move back to the default web space /inetpub/wwwroot and port 80. I have jun set up in isapi C:\CFusionMX7\runtime\lib\wsconfig

\jrun.dll jrunscripts log 02-21 17:38:02 jrISAPI could not initialize proxy for 127.0.0.1:51011 2006-02-21 17:38:02 jrISAPI Couldn't initialize from remote server, JRun server(s) probably down. jrun.ini verbose=false scriptpath=/JRunScripts/jrun.dll serverstore=C:/CFusionMX7/runtime/lib/wsconfig/1/jrunserver.store bootstrap=127.0.0.1:51011 apialloc=false ssl=false ignoresuffixmap=false #errorurl=<optionally redirect to this URL on ...

  1. #1

    Default ? Moving from port 8500 to port 80 on XP

    This is a reinstall. After having a problem with IIS, I reinstalled IIS and
    then Reinstalled CFMX7.

    I have CFMX7 installed on winxp with IIS5.1. It works fine under port 8500,
    but my previous development is under port 80, and I would like to move back to
    the default web space /inetpub/wwwroot and port 80.
    I have jun set up in isapi C:\CFusionMX7\runtime\lib\wsconfig\1\jrun.dll

    jrunscripts log
    02-21 17:38:02 jrISAPI could not initialize proxy for 127.0.0.1:51011
    2006-02-21 17:38:02 jrISAPI Couldn't initialize from remote server, JRun
    server(s) probably down.

    jrun.ini
    verbose=false
    scriptpath=/JRunScripts/jrun.dll
    serverstore=C:/CFusionMX7/runtime/lib/wsconfig/1/jrunserver.store
    bootstrap=127.0.0.1:51011
    apialloc=false
    ssl=false
    ignoresuffixmap=false
    #errorurl=<optionally redirect to this URL on errors>
    #proxyretryinterval=<number of seconds to wait before trying to reconnect to
    unreachable clustered server>
    #connecttimeout=<number of seconds to wait on a socket connect to a jrun
    server>
    #recvtimeout=<number of seconds to wait on a socket receive to a jrun server>
    #sendtimeout=<number of seconds to wait on a socket send to a jrun server>


    From jrun.xml:
    <!-- ================================================== =======================
    -->
    <!-- This service is for communicating with a native (IIS, Apache, Netscape)
    -->
    <!-- web server.
    -->
    <!-- To run this service in a secure mode via SSL, set the keyStore,
    -->
    <!-- keyStorePassWord, trustStore and socketFactoryName attributes.
    -->
    <!--
    ================================================== ======================= -->
    <service class="jrun.servlet.jrpp.JRunProxyService" name="ProxyService">
    <attribute name="activeHandlerThreads">8</attribute>
    <attribute name="minHandlerThreads">1</attribute>
    <attribute name="maxHandlerThreads">1000</attribute>
    <attribute name="mapCheck">0</attribute>
    <attribute name="threadWaitTimeout">300</attribute>
    <attribute name="backlog">500</attribute>
    <attribute name="deactivated">false</attribute>
    <attribute name="interface">*</attribute>
    <attribute name="port">51011</attribute>
    <attribute name="timeout">300</attribute>
    <!-- set this to false for multi-hosted sites -->
    <attribute name="cacheRealPath">false</attribute>
    <!--
    <attribute name="keyStore">{jrun.rootdir}/lib/keystore</attribute>
    <attribute name="keyStorePassword">changeit</attribute>
    <attribute name="trustStore">{jrun.rootdir}/lib/trustStore</attribute>
    <attribute
    name="socketFactoryName">jrun.servlet.jrpp.JRunPro xySSLServerSocketFactory</attr
    ibute>
    -->
    </service>

    from coldfusionevent log:
    CFInternalServlet: destroy
    02/20 14:18:49 user CFMxmlServlet: destroy
    02/20 14:18:49 user CFCServlet: destroy
    02/20 14:18:49 user CFFormGateway: destroy
    02/20 14:18:49 user CFSwfServlet: destroy
    02/20 14:18:49 user FlashGateway: destroy
    02/20 14:18:49 user CFInternalServlet: destroy
    02/20 14:19:23 warning No sessionSecret has been specified in jrun.xml.
    Installing a self generated sessionSecret.
    02/20 14:19:24 info No JDBC data sources have been configured for this server
    (see jrun-resources.xml)
    02/20 14:19:24 info JRun Web Server listening on *:8500
    02/20 14:19:24 info JRun Proxy Server listening on *:51011
    02/20 14:19:24 info Deploying enterprise application "Macromedia ColdFusion
    MX" from: file:/C:/CFusionMX7/
    02/20 14:19:25 info Deploying web application "Macromedia Coldfusion MX" from:
    file:/C:/CFusionMX7/
    02/20 14:19:28 user JSPServlet: init
    02/20 14:19:28 user CFMxmlServlet: init
    02/20 14:19:28 user CFMxmlServlet: Macromedia Flex Build: 87315.134646
    02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: init
    02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: Starting
    application services
    02/20 14:19:31 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: VM version =
    1.4.2_05-b04
    02/20 14:19:53 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: application
    services are now available
    02/20 14:19:53 user CFSwfServlet: init
    02/20 14:19:54 user CFCServlet: init
    02/20 14:19:54 user FlashGateway: init
    02/20 14:19:55 user CFFormGateway: init
    02/20 14:19:55 user CFInternalServlet: init
    02/20 14:20:05 user FileServlet: init
    02/20 14:20:11 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not
    found
    02/20 18:04:05 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not
    found
    02/20 18:05:37 user CFMxmlServlet: destroy
    02/20 18:05:37 user CFCServlet: destroy
    02/20 18:05:37 user CFFormGateway: destroy
    02/20 18:05:37 user CFSwfServlet: destroy
    02/20 18:05:37 user FlashGateway: destroy
    02/20 18:05:37 user CFInternalServlet: destroy
    02/20 21:13:40 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not
    found
    02/20 21:34:38 error Requested resource '/ldiv/a/a' (%2fldiv%2fa%2fa) not found
    02/20 21:34:38 error Requested resource '/favicon.ico' (%2ffavicon.ico) not
    found
    02/20 21:34:49 error Requested resource '/ldiv/a/' (%2fldiv%2fa%2f) not found
    02/20 21:34:57 error Requested resource '/ldiv/' (%2fldiv%2f) not found
    02/21 17:37:58 warning No sessionSecret has been specified in jrun.xml.
    Installing a self generated sessionSecret.
    02/21 17:38:00 info No JDBC data sources have been configured for this server
    (see jrun-resources.xml)
    02/21 17:38:00 info JRun Web Server listening on *:8500
    02/21 17:38:01 info JRun Proxy Server listening on *:51011
    02/21 17:38:01 info Deploying enterprise application "Macromedia ColdFusion
    MX" from: file:/C:/CFusionMX7/
    02/21 17:38:01 info Deploying web application "Macromedia Coldfusion MX" from:
    file:/C:/CFusionMX7/
    02/21 17:38:12 user JSPServlet: init
    02/21 17:38:13 user CFMxmlServlet: init
    02/21 17:38:13 user CFMxmlServlet: Macromedia Flex Build: 87315.134646
    02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: init
    02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: Starting
    application services
    02/21 17:38:16 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: VM version =
    1.4.2_05-b04
    02/21 17:40:39 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: application
    services are now available
    02/21 17:40:39 user CFSwfServlet: init
    02/21 17:40:40 user CFCServlet: init
    02/21 17:40:45 user FlashGateway: init
    02/21 17:40:45 user CFFormGateway: init
    02/21 17:40:45 user CFInternalServlet: init
    02/22 20:50:02 user FileServlet: init




    Any suggestions?



    b1boogie Guest

  2. #2

    Default Re: ? Moving from port 8500 to port 80 on XP

    is it a silly question, or there is just no answer?

    I've read a lot of the posts on the port issue, I've set up the default site. I just want to move it back to IIS.
    b1boogie Guest

  3. #3

    Default Re: ? Moving from port 8500 to port 80 on XP

    Hi,
    All of your configuration seems to be proper. I do not see any reason why
    you will get the remote servers are down errors.

    There is a parameter called verbose in jrun.ini. Make that parameter true and
    restart IIS. Test a simple cfm page and see what you get in the jrun scripts
    logs. There should be more information in the logs. If you cannot figure out
    the problem, message the log here.

    thanks,
    Swathi.

    swathi Guest

  4. #4

    Default Re: ? Moving from port 8500 to port 80 on XP

    still running on port 8500 instead of 80
    Do I need to turn of 8500 and it'll start on 80? and How?

    jrun.ini
    ----------------------------
    verbose=true
    scriptpath=/JRunScripts/jrun.dll
    serverstore=C:/CFusionMX7/runtime/lib/wsconfig/1/jrunserver.store
    bootstrap=127.0.0.1:51011
    apialloc=false
    ssl=false
    ignoresuffixmap=false
    #errorurl=<optionally redirect to this URL on errors>
    #proxyretryinterval=<number of seconds to wait before trying to reconnect to
    unreachable clustered server>
    #connecttimeout=<number of seconds to wait on a socket connect to a jrun
    server>
    #recvtimeout=<number of seconds to wait on a socket receive to a jrun server>
    #sendtimeout=<number of seconds to wait on a socket send to a jrun server>

    event log Still on 8500
    02/26 19:08:46 user CFMxmlServlet: destroy
    02/26 19:08:46 user CFCServlet: destroy
    02/26 19:08:46 user CFFormGateway: destroy
    02/26 19:08:46 user CFSwfServlet: destroy
    02/26 19:08:46 user FlashGateway: destroy
    02/26 19:08:46 user CFInternalServlet: destroy
    02/26 19:08:48 user FileServlet: destroy
    02/26 19:09:25 warning No sessionSecret has been specified in jrun.xml.
    Installing a self generated sessionSecret.
    02/26 19:09:26 info No JDBC data sources have been configured for this server
    (see jrun-resources.xml)
    02/26 19:09:26 info JRun Web Server listening on *:8500
    02/26 19:09:26 info JRun Proxy Server listening on *:51011
    02/26 19:09:26 info Deploying enterprise application "Macromedia ColdFusion
    MX" from: file:/C:/CFusionMX7/
    02/26 19:09:27 info Deploying web application "Macromedia Coldfusion MX" from:
    file:/C:/CFusionMX7/
    02/26 19:09:34 user JSPServlet: init
    02/26 19:09:35 user CFMxmlServlet: init
    02/26 19:09:35 user CFMxmlServlet: Macromedia Flex Build: 87315.134646
    02/26 19:09:38 user ColdFusionStartUpServlet: init
    02/26 19:09:38 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: Starting
    application services
    02/26 19:09:38 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: VM version =
    1.4.2_05-b04
    02/26 19:10:14 user ColdFusionStartUpServlet: ColdFusion MX: application
    services are now available
    02/26 19:10:14 user CFSwfServlet: init
    02/26 19:10:15 user CFCServlet: init
    02/26 19:10:16 user FlashGateway: init
    02/26 19:10:16 user CFFormGateway: init
    02/26 19:10:16 user CFInternalServlet: init



    b1boogie Guest

Similar Threads

  1. what is the port 8500?
    By mark416 in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 0
    Last Post: September 14th, 06:10 PM
  2. How do I change port 8501 to 8500?
    By swickes in forum Coldfusion Server Administration
    Replies: 2
    Last Post: January 16th, 08:08 PM
  3. Can't connect to to port 8500
    By mantilla in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: February 26th, 06:33 AM
  4. Getting App to use same port
    By Cosmic in forum Linux / Unix Administration
    Replies: 2
    Last Post: September 21st, 02:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: September 15th, 08:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •