Copyright 2004 Brian Aderer

THANKS! [allowsmilie] => 1 [showsignature] => 0 [ipaddress] => [iconid] => 0 [visible] => 1 [attach] => 0 [infraction] => 0 [reportthreadid] => 0 [isusenetpost] => 1 [msgid] => [ref] => [htmlstate] => on_nl2br [postusername] => beto1070 [ip] => webforumsuser@m [isdeleted] => 0 [usergroupid] => [membergroupids] => [displaygroupid] => [password] => [passworddate] => [email] => [styleid] => [parentemail] => [homepage] => [icq] => [aim] => [yahoo] => [msn] => [skype] => [showvbcode] => [showbirthday] => [usertitle] => [customtitle] => [joindate] => [daysprune] => [lastvisit] => [lastactivity] => [lastpost] => [lastpostid] => [posts] => [reputation] => [reputationlevelid] => [timezoneoffset] => [pmpopup] => [avatarid] => [avatarrevision] => [profilepicrevision] => [sigpicrevision] => [options] => [akvbghsfs_optionsfield] => [birthday] => [birthday_search] => [maxposts] => [startofweek] => [referrerid] => [languageid] => [emailstamp] => [threadedmode] => [autosubscribe] => [pmtotal] => [pmunread] => [salt] => [ipoints] => [infractions] => [warnings] => [infractiongroupids] => [infractiongroupid] => [adminoptions] => [profilevisits] => [friendcount] => [friendreqcount] => [vmunreadcount] => [vmmoderatedcount] => [socgroupinvitecount] => [socgroupreqcount] => [pcunreadcount] => [pcmoderatedcount] => [gmmoderatedcount] => [assetposthash] => [fbuserid] => [fbjoindate] => [fbname] => [logintype] => [fbaccesstoken] => [newrepcount] => [vbseo_likes_in] => [vbseo_likes_out] => [vbseo_likes_unread] => [temp] => [field1] => [field2] => [field3] => [field4] => [field5] => [subfolders] => [pmfolders] => [buddylist] => [ignorelist] => [signature] => [searchprefs] => [rank] => [icontitle] => [iconpath] => [avatarpath] => [hascustomavatar] => 0 [avatardateline] => [avwidth] => [avheight] => [edit_userid] => [edit_username] => [edit_dateline] => [edit_reason] => [hashistory] => [pagetext_html] => [hasimages] => [signatureparsed] => [sighasimages] => [sigpic] => [sigpicdateline] => [sigpicwidth] => [sigpicheight] => [postcount] => 5 [islastshown] => 1 [isfirstshown] => [attachments] => [allattachments] => ) --> my site doesn't load properly... help? - Macromedia Flash Sitedesign

my site doesn't load properly... help? - Macromedia Flash Sitedesign

Hello... My site: www.brianaderer.com I am having problems with the site not loading completely until you hit the refresh button. While I know this, my visitors don't... and I can't figure out how to fix it. I am fairly new to flash, and am making the flash movie, publishing it, and then doing the html in dreamweaver. thanks in advance for any help. brian...

  1. #1

    Default my site doesn't load properly... help?

    Hello... My site: www.brianaderer.com

    I am having problems with the site not loading completely until you hit the
    refresh button. While I know this, my visitors don't... and I can't figure out
    how to fix it. I am fairly new to flash, and am making the flash movie,
    publishing it, and then doing the html in dreamweaver. thanks in advance for
    any help.

    brian

    beto1070 Guest

  2. #2

    Default Re: my site doesn't load properly... help?

    you have not used object and embed tags correctly pate the html here an ill
    correct it for you.




    "beto1070" <com> wrote in message
    news:cd8n3i$jdc$macromedia.com... 
    the 
    figure out 
    for 


    J Guest

  3. #3

    Default Re: my site doesn't load properly... help?

    Also, never a good idea to use spaces in your file names.

    =========================
    value="website update 2.swf">============================Not good. Use a
    system likewebsiteUpdater2.swf orwebsite_updater_2.swfor similar.
    --
    Regards,
    --Vern
    ===========================
    onClipEvent(doSomethingStupid){
    setProperty("Face", color, #FF0000);
    _root.audio = "uh oh!";
    }


    posted.by\(Vern\); Guest

  4. #4

    Default Re: my site doesn't load properly... help?

    PS... try clicking on the "weddings" section and then on a thumbnail... a movie should play that enlarges the thumbnail, but i can't get it to work.... thanks

    B
    beto1070 Guest

  5. #5

    Default Re: my site doesn't load properly... help?

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <title>Brian Aderer Photography-Boston MA Rochester NY weddings and
    portraits</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; cht=iso-8859-1">
    <meta name="keywords" content="boston, rochester, wedding, portrait, wedding
    photography, photographer, portrait photographer, wedding photographer, boston
    wedding photographer, rochester wedding photographer">
    <meta name="description" content="Brian Aderer Photography offers
    personalized, distinct, affordable wedding and portrait photography in the
    Boston MA and Rochester NY areas">
    </head>

    <body bgcolor="#333333">
    <div align="center">
    <p>&nbsp;</p>
    <table width="600" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <!--DWLayoutTable-->
    <tr>
    <td width="600" height="450" valign="top"><object
    classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
    rsion=6,0,29,0" width="600" height="450">
    <param name="movie" value="website update 3.swf">
    <param name="SCALE" value="exactfit">
    <embed src="website update 3.swf" width="600" height="450"
    scale="exactfit"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Vers
    ion=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
    </object></td>
    </tr>
    </table>
    <p><font color="#FFFFFF" size="-3" face="Futura Medium">Copyright 2004 Brian
    Aderer</font></p>
    </div>
    </body>
    </html>


    THANKS!

    beto1070 Guest

Similar Threads

  1. Form doesn't calculate properly
    By John_Bakker@adobeforums.com in forum Adobe Acrobat Macintosh
    Replies: 1
    Last Post: October 4th, 04:10 PM
  2. Flash file does not load properly on NETSCAPE
    By Flasheik in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 3
    Last Post: March 4th, 09:18 PM
  3. CD done w/Director 7 doesn't work properly in W XP
    By Mario in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 3
    Last Post: February 6th, 11:38 AM
  4. Doesn't work properly in browser?!?!
    By leonchal webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 3
    Last Post: July 7th, 11:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •