Professional Web Applications Themes

Reply to Thread

Post a reply to the thread: Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

Your Message

Click here to log in

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

You may choose an icon for your message from this list

Topic Review (Newest First)

  • October 6th, 08:40 PM
    Chris_Cox@adobeforums.com

    Re: Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    Eyal - no, you didn't solve the problem -- you just hid the problem.

    Go back and calibrate your display with Adobe Gamma!
  • October 5th, 12:11 PM
    Eyal_Peer@adobeforums.com

    Re: Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    Thanks you two..
    I managed to solve the problem with a solution similiar to that proposed by LenHewitt...
    Turns out I needed to have my color settings not at RGB but at the natural RGB of my monitor or something.
    Thanks both :)
    Problem solved..
  • October 4th, 09:21 PM
    Chris_Cox@adobeforums.com

    Re: Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    And make sure you calibrated your display using Adobe Gamma!
  • October 4th, 11:13 AM
    LenHewitt@adobeforums.com

    Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    Set your RGB working space to sRGB in your Colour Settings setup and images
    will look muchthe same in PS and IR


  • October 3rd, 08:46 PM
    Eyal_Peer@adobeforums.com

    Re: Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    double post
    sorry
  • October 3rd, 08:46 PM
    Eyal_Peer@adobeforums.com

    Help Please :) Very annoying problem - Photoshop 7 ME

    Hello,
    I have a very weird and annoying problem when using photoshop.
    When I open certain .Gif or .Jpeg files, photoshop displays them horribly.
    It looks as if their quality is lower in photoshop than their true quality. However, when I open the same files in Imageready, they look just fine. I could not find out what distincts those files from other files, but all I know it has nothing to do with me creating them (even some photos I have downloaded from the Internet are displayed badly).
    I have reseted the settings, reinstalled the program - nothing helps!
    I am lost...
    Please help
    Thanks,
    Eyal

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139