Professional Web Applications Themes

Reply to Thread

Post a reply to the thread: Failed startup PS7.0 w/Win XP - Missing HPOSCL10.dll

Your Message

Click here to log in

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

You may choose an icon for your message from this list

Topic Review (Newest First)

  • July 19th, 02:19 PM
    Bob Levine

    Re: Failed startup PS7.0 w/Win XP - Missing HPOSCL10.dll

    That's not a Photoshop DLL. A quick google showed that to be from a
    digital camera.

    Bob

  • July 19th, 01:49 PM
    ImJohn

    Failed startup PS7.0 w/Win XP - Missing HPOSCL10.dll

    I am running PS 7.0 on WinXP Pro. When I start up PS I get the following message:
    This application has failed to start because HPOSCL10.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
    Reinstalling did not fix it and I'm still getting the message.
    I can click on OK and PS continues opening and I have been using it like this for the last week, but I'm wondering what effect the lost HPOSCL10.sll file is having. I've searched all drives and cannot find this file anywhere.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139