Professional Web Applications Themes

not installing latest verison - Macromedia Shockwave

using cab version ref in the codebase is not requiring the user to upgrade there versions. ie. <object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000" codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab# ve rsion=10,0,0,0 width="550" height="413" name="kbgame"> There is issue with IE6 and my director file. It the the person with IE6 upgrades to version 10.1 of shockwave play it fixes it. BUT...the codebase property doesn?t seem to be working correctly. The VB and javascripts found on this page [url]http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14789#ie_detect[/url] aren't working correctly either. Any help would be VERY much appreciated....

  1. #1

    Default not installing latest verison

    using cab version ref in the codebase is not requiring the user to upgrade
    there versions.
    ie.
    <object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000"
    codebase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#ve
    rsion=10,0,0,0

    width="550" height="413" name="kbgame">

    There is issue with IE6 and my director file. It the the person with IE6
    upgrades to version 10.1 of shockwave play it fixes it.
    BUT...the codebase property doesn?t seem to be working correctly. The VB and
    javascripts found on this page
    [url]http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14789#ie_detect[/url]
    aren't working correctly either.

    Any help would be VERY much appreciated.

    tmoneyj Guest

  2. #2

    Default Re: not installing latest verison

    k, looks like version 10 and above are a bit flakey. guess the cab verison
    isn't working either but this posting helped me solve the issues...or at lest
    get closer

    [url]http://www.adobe.com/cfusion/webforums/forum/messageview.cfm?forumid=44&catid=18[/url]
    5&threadid=1133939&highlight_key=y&keyword1=detect ing


    tmoneyj Guest

Similar Threads

  1. Help! CFMX7 stalls on installing at "Installing WebServer Connectors"
    By AnnTerrell in forum Coldfusion Server Administration
    Replies: 2
    Last Post: May 10th, 12:34 PM
  2. Installing standalone CF7 after installing JRun4
    By ChipTemm in forum Coldfusion - Getting Started
    Replies: 1
    Last Post: March 3rd, 11:04 PM
  3. ANN: The latest from Community MX
    By Bill .:CMX:. in forum Macromedia Fireworks
    Replies: 15
    Last Post: September 19th, 08:17 PM
  4. ANN: Community MX - The Latest
    By Bill .:CMX:. in forum Macromedia Fireworks
    Replies: 8
    Last Post: July 23rd, 12:40 AM
  5. No security ob directories after installing latest patches
    By Robert in forum Windows Setup, Administration & Security
    Replies: 0
    Last Post: July 1st, 12:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139