Professional Web Applications Themes

One custom WebControl using it at several webpage with diffirent behaviour isnt working - ASP.NET Building Controls

Dear all, I searched a lot on internet/newsgroups, without any correct answer for my problem. The problem is: ================ I have a custom webcontrol, the control is used on two pages. In design time I set the own defined property to i.e. approved_mode for one page and the second page using the same control I set it on release_mode. During runtime, when loading the page there is always the same property. -> Two pages, two instances of custom webcontrol, on each page setted for different behaviour. No property chancing. That is for me a huge problem, because DDay is getting ...

  1. #1

    Default One custom WebControl using it at several webpage with diffirent behaviour isnt working

    Dear all,

    I searched a lot on internet/newsgroups, without any correct answer for
    my problem.

    The problem is:
    ================
    I have a custom webcontrol, the control is used on two pages.

    In design time I set the own defined property to i.e. approved_mode for
    one page and the second page using the same control I set it on
    release_mode. During runtime, when loading the page there is always the
    same property. -> Two pages, two instances of custom webcontrol, on
    each page setted
    for different behaviour. No property chancing.

    That is for me a huge problem, because DDay is getting closer and
    closer (3 days left :))
    I asume the webcontrol is loaded once during global loading of the
    website?! Is this correct?

    An option is to use the controls with different names, but I really
    want to have one sourcebase. I now it for sure that this must be
    possible! right? Please reaply asap, any help is very appriciated.

    BR,
    Zen

    zenone Guest

  2. #2

    Default Re: One custom WebControl using it at several webpage with diffirent behaviour isnt working

    SOLVED! :D

    zenone Guest

Similar Threads

  1. My Code isnt working, why?!?!
    By David Lozzi in forum ASP.NET Building Controls
    Replies: 3
    Last Post: October 10th, 07:47 PM
  2. Reposting: wth this isnt working
    By wowg in forum Macromedia Dynamic HTML
    Replies: 0
    Last Post: October 3rd, 11:13 AM
  3. Custom webcontrol that references another webcontrol
    By Fabricio in forum ASP.NET Building Controls
    Replies: 0
    Last Post: September 21st, 02:55 AM
  4. Button in custom webcontrol - event handler not working
    By Divya in forum ASP.NET Building Controls
    Replies: 2
    Last Post: May 1st, 04:25 AM
  5. Please help!! ASP.NET isnt working!
    By Rick in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 4
    Last Post: October 13th, 10:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139