Professional Web Applications Themes

opening a 5600 - Mac Applications & Software

I need to replace the battery in a Performa 5600/200. I cannot seem to find decent instructions (with pictures etc.) of how to open the case etc. Anyone, please. -M.P....

  1. #1

    Default opening a 5600

    I need to replace the battery in a Performa 5600/200.
    I cannot seem to find decent instructions (with pictures etc.) of how to
    open the case etc.

    Anyone, please.

    -M.P.
    G. Guest

  2. #2

    Default Re: opening a 5600

    In <comcast.giganews.com>
    G. Michael Paine <net> wrote: 
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^

    Are you sure you have that modem number right? I don't think there was a
    Performa 5600.

    This web page lists the manuals for Performa 5000 series machines:
    http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=50020


    J.
    Jennifer Guest

  3. #3

    Default Re: opening a 5600

    In article <slrnbmcr2n.ipk.jsm158+cac.psu.edu>,
    Jennifer Mullen <jsm158+cac.psu.edu> wrote:
     
    > ^^^^^^^^^^^^^^^^^
    >
    > Are you sure you have that modem number right? I don't think there was a
    > Performa 5600.
    >
    > This web page lists the manuals for Performa 5000 series machines:
    > http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=50020
    >[/ref]
    You might find something here:
    http://www.ircandy.com/maccases/

    --
    Real Email-> neoluddite0comcast.net <- replace 0 with
    Blue & White G3/400MHz MacOS 9.1, Starmax 3000/200MHz MacOS 8.6
    NeoLuddite Guest

Similar Threads

  1. #39841 [NEW]: fopen is not opening external urls but opening local files
    By sarvesh_borkar at yahoo dot co dot in in forum PHP Programming
    Replies: 6
    Last Post: December 15th, 11:45 AM
  2. FX 5600
    By Travis in forum Windows Vista
    Replies: 4
    Last Post: April 7th, 08:22 PM
  3. Urgent - FX 5600 - Go for it?
    By Travis King in forum Windows Vista
    Replies: 9
    Last Post: March 13th, 09:27 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: February 17th, 02:30 PM
  5. Problem opening "C:\\username\LOCALS~1\Temp -34 when opening .exe
    By Paladyr webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 4
    Last Post: September 22nd, 02:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139