Hello all
I am tring to setup a Morningstar PPP connection for incoming calls on a new
OSR 5.0.7 machine.
The machine has an outgoing call to the internet working fine.

The modem for incoming calls is on tty1A and works fine if I us cu from
another machine, I can log into the system.

If I login as the PPP user, I see the LCP request start in the
/var/adm/pppd.log file, but no
incoming LCP options are ever received. The PC I am using to test the
connection can bring up PPP connections
to several other 5.0.5 and 5.0.6 machines OK
=============== /var/adm/pppd.log====================
301:1057099112:Morning Star PPP OEM
301:1057099112:Version 2.0.02 [22-Oct-2002 18:09:03 sco-i386]
309:1057099112:pppd 192.168.143.29:192.168.143.30~ exec
/usr/lib/mstppp/exec.dia
lin netmask 255.255.255.224 debug 4 ms-dns 192.168.143.10 ms-nbns
192.168.143.10
230:1057099112:LCP: Sending option Async-Map 0xA0000 (^S,^Q)
233:1057099112:LCP: Sending option Magic-Number 0xDBD668F
234:1057099112:LCP: Sending option Quality-Protocol LQM, Reporting-Period
10.00s
235:1057099112:LCP: Sending option Prot-Compression
236:1057099112:LCP: Sending option Addr-Ctl-Compression
209:1057099112:Sending LCP Configure-Request, ID 1, state Starting (1)

====/usr/lib/mstppp/Accounts=======
btppp 192.168.143.29:192.168.143.30~ exec /usr/lib/mstppp/exec.dialin
netmask
255.255.255.224 debug 4 ms-dns 192.168.143.10 ms-nbns 192.168.143.10

=======/etc/inittab===============
Se1A:234:respawn:/etc/getty -t60 tty1A dx_38400

=======/etc/gettydefs=============
dx_38400 # B38400 HUPCL CS8 #
B38400 HUPCL CS8 SANE ECHOE RTSFLOW CTSFLOW IXANY #\r\n login: #
dx_38400