Professional Web Applications Themes

page won't display flash movie - Macromedia Dynamic HTML

Hi I just posted my website and I have a flash movie on the page and when I render it in firefox from dreamweaver it shows up fine but on the server it is blank. The website is www.silvereaglemarketing.com here's the code <script type="text/javascript"> AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab# version=9,0,28,0','width','800','height','120','ti tle','machines_movie','src','F lash/machines1','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/d ownload/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movi e','Flash/machines1' ); //end AC code </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve rsion=9,0,28,0" width="800" height="120" title="machines_movie"> <param name="movie" value="Flash/machines1.swf" /> <param name="quality" value="high" /> <embed src="Flash/machines1.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Versio n=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="120"></embed> </object></noscript>...

  1. #1

    Default page won't display flash movie

    Hi I just posted my website and I have a flash movie on the page and when I
    render it in firefox from dreamweaver it shows up fine but on the server it is
    blank.

    The website is

    www.silvereaglemarketing.com

    here's the code

    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent(
    'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#
    version=9,0,28,0','width','800','height','120','ti tle','machines_movie','src','F
    lash/machines1','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/d
    ownload/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movi e','Flash/machines1'
    ); //end AC code
    </script><noscript><object
    classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
    rsion=9,0,28,0" width="800" height="120" title="machines_movie">
    <param name="movie" value="Flash/machines1.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="Flash/machines1.swf" quality="high"
    pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Versio
    n=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="800"
    height="120"></embed>
    </object></noscript>

    desypher Guest

  2. #2

    Default page won't display flash movie

    Hi I just posted my website and I have a flash movie on the page and when I
    render it in firefox from dreamweaver it shows up fine but on the server it is
    blank.

    The website is

    www.silvereaglemarketing.com

    here's the code

    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent(
    'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#
    version=9,0,28,0','width','800','height','120','ti tle','machines_movie','src','F
    lash/machines1','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/d
    ownload/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movi e','Flash/machines1'
    ); //end AC code
    </script><noscript><object
    classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
    rsion=9,0,28,0" width="800" height="120" title="machines_movie">
    <param name="movie" value="Flash/machines1.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="Flash/machines1.swf" quality="high"
    pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Versio
    n=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="800"
    height="120"></embed>
    </object></noscript>

    desypher Guest

  3. #3

    Default Re: page won't display flash movie

    Did you upload the Scripts folder that DW places in your local site when you
    insert Flash?

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Adobe Community Expert
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    ==================


    "desypher" <com> wrote in message
    news:fvmvdi$cqu$macromedia.com... 

    Murray Guest

  4. #4

    Default Re: page won't display flash movie

    I do not see any specific "scripts" folder in the root folder of the site locally on my computer and it isn't on the web server either.
    desypher Guest

  5. #5

    Default Re: page won't display flash movie

    Apparently DW does -

    <script src="file:///Macintosh HD/Users/admin/Desktop/untitled folder
    2/Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

    Note the location of that script - it appears that you are not working in a
    defined site!

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Adobe Community Expert
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    ==================


    "desypher" <com> wrote in message
    news:fvn3dt$gum$macromedia.com... 

    Murray Guest

  6. #6

    Default Re: page won't display flash movie

    I got it to work. I made a scripts folder on the root site folder ans copied

    AC_RunActiveContent.js

    in to it. Then I had to change the <head> tag and put

    <head>
    <script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
    </head>

    and now it works! thanks for the halp

    desypher Guest

  7. #7

    Default Re: page won't display flash movie

    I got it to work. I made a scripts folder on the root site folder and copied

    AC_RunActiveContent.js

    in to it. Then I had to change the <head> tag and put

    <head>
    <script src="Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
    </head>

    and now it works! thanks for the halp

    desypher Guest

  8. #8

    Default Re: page won't display flash movie

    Good luck - you're welcome!

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Adobe Community Expert
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    http://www.projectseven.com/go - DW FAQs, Tutorials & Resources
    http://www.dwfaq.com - DW FAQs, Tutorials & Resources
    ==================


    "desypher" <com> wrote in message
    news:fvnb1b$ooj$macromedia.com... 

    Murray Guest

Similar Threads

  1. Flash will not display on cfm page
    By night9987 in forum Coldfusion Flash Integration
    Replies: 2
    Last Post: March 24th, 08:31 PM
  2. flash movie wont display outside network
    By devincox in forum Macromedia Flash Flashcom
    Replies: 2
    Last Post: June 29th, 09:20 PM
  3. display problems when unhiding flash-movie
    By mreuter in forum Macromedia Director Basics
    Replies: 2
    Last Post: September 29th, 05:44 PM
  4. Flash Movie loads before page
    By SarahVW webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 1
    Last Post: December 10th, 11:28 AM
  5. getting blank page before flash movie??
    By pata de perro webforumsuser@macromedia.com in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 0
    Last Post: July 4th, 06:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139