Professional Web Applications Themes

Printing garbage using CUPS - Linux Setup, Configuration & Administration

I am running RH 7.3 kernel 2.4.18-3 on a P200. I am trying to get CUPS working w/ my Epson 640C. I configured the printer through the CUPS gui choosing 'Epson Stylus Color 640, Foomatic + stcolor (en) When I attemped to print (echo hello | lpr.cups) the printer would print garbage. What do I need to do to configure the printer so it prints correctly? Thanks...

  1. #1

    Default Printing garbage using CUPS

    I am running RH 7.3 kernel 2.4.18-3 on a P200.
    I am trying to get CUPS working w/ my Epson 640C.
    I configured the printer through the CUPS gui choosing 'Epson Stylus
    Color 640, Foomatic + stcolor (en)

    When I attemped to print (echo hello | lpr.cups) the printer would print
    garbage.

    What do I need to do to configure the printer so it prints correctly?


    Thanks

    Tim Guest

  2. #2

    Default Re: Printing garbage using CUPS

    Tim wrote:
    > I am running RH 7.3 kernel 2.4.18-3 on a P200.
    > I am trying to get CUPS working w/ my Epson 640C.
    > I configured the printer through the CUPS gui choosing 'Epson Stylus
    > Color 640, Foomatic + stcolor (en)
    >
    > When I attemped to print (echo hello | lpr.cups) the printer would print
    > garbage.
    >
    > What do I need to do to configure the printer so it prints correctly?
    >
    >
    > Thanks
    >
    Try your browser with:
    [url]http://localhost:631[/url]
    This is what I use to setup my printer with cups installed.

    Leo (bing) Whiteway Guest

Similar Threads

  1. GARBAGE Thanks to whoever posted this! IT REALLY IS GARBAGE!!!! $$$$$
    By Carroll P. MacDonald in forum ASP Database
    Replies: 1
    Last Post: January 28th, 04:15 PM
  2. CUPS-dummie Frage
    By Marc Heusser in forum Mac Portable
    Replies: 6
    Last Post: July 8th, 07:11 AM
  3. Does anyone know how to use cups and gs with solaris?
    By Greg Fisher in forum Sun Solaris
    Replies: 2
    Last Post: July 2nd, 04:22 PM
  4. cups... nothing prints
    By paul@mackinney.net in forum Debian
    Replies: 0
    Last Post: June 29th, 07:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139