Professional Web Applications Themes

problems - PHP Development

Hello When i do a rollover to a button, i want that another mc will stop, like on (rollOver) { _root.MC.stop(); } Why does it not work?? Jeroen...

  1. #1

    Default problems

    Hello

    When i do a rollover to a button, i want that another mc will stop, like

    on (rollOver) {
    _root.MC.stop();
    }

    Why does it not work??

    Jeroen


    Jeroen van vliet Guest

  2. #2

    Default problems

    Hi list
    Hope somebody can help me.

    when i run this code
    <?php

    require ("header.php");
    echo "<h2>Add contact</h2>";

    echo "
    <table border=1>

    <tr>


    <form name=custom action=".$_SERVER['PHP_SELF']." method=POST>
    <input type=hidden name=dirty value=0>
    <td>First name</td><td><input type=text
    name=txtFirstName></td><tr>
    <td>Last name </td><td><input type=text
    name=txtLastName></td><tr>
    <td>Phone </td><td><input type=text name=txtPhone></td><tr>
    <td>Mobil </td><td><input type=text name=txtMobilPhone></td><tr>
    <td>Email </td><td><input type=text
    name=txtEmailAddress></td><tr>
    <td>Contact type </td><td><input type=text
    name=txtContactType></td></tr>

    </form>
    </table>
    <input type=submit onclick=\"custom.dirty.value=1\" value=\"Create new
    contact\">";

    if ( $_POST['dirty'] == 0 )
    {
    echo "her skal der kaldes kode til indsætte u mysql";
    }
    ?>


    I get the following message

    Notice: Undefined index: dirty in d:\program files\apache
    group\apache\htdocs\shj\add_contact.php on line 25

    I have tried many dirrefent thingsnow but i can't get through....
    please !!

    regards
    Simon


    simse Guest

  3. #3

    Default Re: problems

    simse wrote on Thursday 11 September 2003 15:15:

    <snip>
    > if ( $_POST['dirty'] == 0 )
    > {
    > echo "her skal der kaldes kode til indsætte u mysql";
    > }
    > ?>
    <snip>
    > Notice: Undefined index: dirty in d:\program files\apache
    > group\apache\htdocs\shj\add_contact.php on line 25
    Change the if condition to

    isset($_POST['dirty'])

    What is happening is that first time when you access the page, the "dirty"
    form element has not been submitted and, therefore, does not exist in the
    $_POST array. Hence, the message.

    Having said that, the message is just a notice, it's not an error. You can
    set what types of messages should display in your php.ini file.

    Using isset() function should get rid of the notice.

    --
    Business Web Solutions
    ActiveLink, LLC
    [url]www.active-link.com/intranet/[/url]
    Zurab Davitiani Guest

  4. #4

    Default Re: problems

    In article <bjpmno$1b6$1reader08.wxs.nl>,
    "Jeroen van vliet" <infoeducationalstays.com> wrote:
    >Hello
    >
    >When i do a rollover to a button, i want that another mc will stop, like
    >
    >on (rollOver) {
    >_root.MC.stop();
    >}
    >
    >Why does it not work??
    >
    >Jeroen
    >
    >
    That should work, if you've defined the path correctly. Perhaps you need
    to make an .fla available.

    --
    S t e v e n P o s t
    s . p o s t n u m b e r - 1 0 . g o v . u k
    Steven Post Guest

  5. #5

    Default Re: problems

    False as PHP create the variables with default value on first use if not
    defined before.

    "Zurab Davitiani" <agtmindless.com> wrote in message
    news:0_68b.3424$kT.1675newssvr25.news.prodigy.com ...
    > simse wrote on Thursday 11 September 2003 15:15:
    >
    > <snip>
    > > if ( $_POST['dirty'] == 0 )
    > > {
    > > echo "her skal der kaldes kode til indsætte u mysql";
    > > }
    > > ?>
    >
    > <snip>
    >
    > > Notice: Undefined index: dirty in d:\program files\apache
    > > group\apache\htdocs\shj\add_contact.php on line 25
    >
    > Change the if condition to
    >
    > isset($_POST['dirty'])
    >
    > What is happening is that first time when you access the page, the "dirty"
    > form element has not been submitted and, therefore, does not exist in the
    > $_POST array. Hence, the message.
    >
    > Having said that, the message is just a notice, it's not an error. You can
    > set what types of messages should display in your php.ini file.
    >
    > Using isset() function should get rid of the notice.
    >
    > --
    > Business Web Solutions
    > ActiveLink, LLC
    > [url]www.active-link.com/intranet/[/url]

    Savut Guest

  6. #6

    Default Re: problems

    On Sun, 21 Sep 2003 09:25:03 -0400, "Savut" <webkihotmail.com> wrote:
    >"Zurab Davitiani" <agtmindless.com> wrote in message
    >news:0_68b.3424$kT.1675newssvr25.news.prodigy.co m...
    >> simse wrote on Thursday 11 September 2003 15:15:
    >>
    >> <snip>
    >> > if ( $_POST['dirty'] == 0 )
    >> > {
    >> > echo "her skal der kaldes kode til indsætte u mysql";
    >> > }
    >> > ?>
    >>
    >> <snip>
    >>
    >> > Notice: Undefined index: dirty in d:\program files\apache
    >> > group\apache\htdocs\shj\add_contact.php on line 25
    >>
    >> Change the if condition to
    >>
    >> isset($_POST['dirty'])
    >>
    >> What is happening is that first time when you access the page, the "dirty"
    >> form element has not been submitted and, therefore, does not exist in the
    >> $_POST array. Hence, the message.
    >>
    >> Having said that, the message is just a notice, it's not an error. You can
    >> set what types of messages should display in your php.ini file.
    >>
    >> Using isset() function should get rid of the notice.
    Yes - use isset(); don't just hide the warning by reducing the error_reporting
    level in php.ini.
    >False as PHP create the variables with default value on first use if not
    >defined before.
    No, it does not. Zurab is correct.

    Please demonstrate the default values used for variables of each type if you
    want to back up this statement.

    <pre>
    <?php
    var_dump($_GET['notset']);
    var_dump($_GET['notset']);
    ?>
    </pre>

    Outputs:

    Notice: Undefined index: notset in /home/andyh/public_html/test.php on line 3
    NULL

    Notice: Undefined index: notset in /home/andyh/public_html/test.php on line 4
    NULL

    If your statement were correct, there would only be one warning. Use of a
    variable (i.e. read) in PHP does not define it. Only writing to a variable
    does.

    --
    Andy Hassall (andyandyh.co.uk) icq(5747695) ([url]http://www.andyh.co.uk[/url])
    Space: disk usage ysis tool ([url]http://www.andyhsoftware.co.uk/space[/url])
    Andy Hassall Guest

  7. #7

    Default Problems

    Hi, I am usig this software since 3.2.2005 and it is very confortable for me!
    I have a litle problem using Find & Replace Option. I can replace every word I
    wish but when I try to replace this combination of symbols : Find: ="('http://
    Replace: ="http:// it crashes and I lose all info I've not saved. What can I
    do? Help me!

    G_ery Guest

  8. #8

    Default Re: Problems

    Which DW? What OS?

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.dwfaq.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "G_ery" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:d6kp3e$h8r$1forums.macromedia.com...
    > Hi, I am usig this software since 3.2.2005 and it is very confortable for
    > me!
    > I have a litle problem using Find & Replace Option. I can replace every
    > word I
    > wish but when I try to replace this combination of symbols : Find:
    > ="('http://
    > Replace: ="http:// it crashes and I lose all info I've not saved. What
    > can I
    > do? Help me!
    >

    Murray *TMM* Guest

  9. #9

    Default Re: Problems

    I am using XP SP1 and DW MX 2004 .
    G_ery Guest

  10. #10

    Default Re: Problems

    So - you have the following on a page -

    (http://

    and you are trying to replace it with -

    http://

    Is that it?

    I do not get a crash when I do that. Is there anything else you can think
    of to tell me about your system or your operation that might have bearing?

    --
    Murray --- ICQ 71997575
    Team Macromedia Volunteer for Dreamweaver
    (If you *MUST* email me, don't LAUGH when you do so!)
    ==================
    [url]http://www.dreamweavermx-templates.com[/url] - Template Triage!
    [url]http://www.projectseven.com/go[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.dwfaq.com[/url] - DW FAQs, Tutorials & Resources
    [url]http://www.macromedia.com/support/search/[/url] - Macromedia (MM) Technotes
    ==================

    "G_ery" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:d6qi82$rlt$1forums.macromedia.com...
    >I am using XP SP1 and DW MX 2004 .

    Murray *TMM* Guest

  11. #11

    Default Problems

    Please Help!!
    I have just downloaded some new extensions from Dreamweaver Exchange.
    But, I found that the icon bar in Dreamweaver 8 has changed, it got some
    strange code and some of this icon disappeared.
    I have tried to solve it but effort in vain.
    Please help. Thanks

    Kit-P Guest

  12. #12

    Default Re: Problems

    HI! Remove the extensions one by one in the order you last installed them
    ( before it stopped working properly) until it works again. If not
    un-install then re-install DW. This is assuming that the extensions caused
    the problem.

    Paul


    "Kit-P" <webforumsusermacromedia.com> wrote in message
    news:dtjtsb$jpr$1forums.macromedia.com...
    > Please Help!!
    > I have just downloaded some new extensions from Dreamweaver Exchange.
    > But, I found that the icon bar in Dreamweaver 8 has changed, it got some
    > strange code and some of this icon disappeared.
    > I have tried to solve it but effort in vain.
    > Please help. Thanks
    >

    paul Guest

  13. #13

    Default problems

    :confused;does anyone know how to get the stand alone flash installer for windows?
    ashes02115 Guest

  14. #14

    Default Re: problems

    [url]http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_15511#install_win[/url]

    Point 6 and choose either the IE or the Netscape link. I am not sure if the
    installer is working correctly as I got an error message but I am having
    problems with Flash Player 8 atm anyways.

    EikoAtoride Guest

Similar Threads

  1. SQL Problems - can this be right?
    By bmyers in forum Coldfusion Database Access
    Replies: 6
    Last Post: November 16th, 03:31 PM
  2. PDF problems
    By Doug in forum Macromedia Freehand
    Replies: 6
    Last Post: April 21st, 09:41 PM
  3. 2 problems
    By pBarrelas in forum Macromedia Flash Sitedesign
    Replies: 4
    Last Post: December 4th, 09:35 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 02:18 PM
  5. scp problems - again
    By Dr. David Kirkby in forum AIX
    Replies: 7
    Last Post: August 1st, 02:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139