Professional Web Applications Themes

Problems finding WSE policy with Web Apps - ASP.NET Web Services

I'm having the same (or a similar) issue, have you come to a resolution yet? *** Sent via Developersdex [url]http://www.developersdex.com[/url] *** Don't just participate in USENET...get rewarded for it!...

  1. #1

    Default Re: Problems finding WSE policy with Web Apps

    I'm having the same (or a similar) issue, have you come to a resolution
    yet?


    *** Sent via Developersdex [url]http://www.developersdex.com[/url] ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Joshua Bond Guest

  2. #2

    Default Re: Problems finding WSE policy with Web Apps



    I am still suffering from this malady.

    *** Sent via Developersdex [url]http://www.developersdex.com[/url] ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Chris Howell Guest

  3. #3

    Default Re: Problems finding WSE policy with Web Apps

    I finally managed to build a working model that doesn't return the above
    stated error. I found that simply changing the proxy's superclass
    wouldn't solve the problem. Deleteing the web reference and adding it
    to the client again, created two proxy classes, one with a "WSE" suffix
    on the class. I used that class as the base, and modified its method
    signatures (From XMLElement parameters and return values) to the more
    specific data output. That seems to have done the trick.


    *** Sent via Developersdex [url]http://www.developersdex.com[/url] ***
    Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
    Joshua Bond Guest

Similar Threads

  1. STILL colour problems in CS2 Apps
    By ._Bartay@adobeforums.com in forum Adobe Indesign Macintosh
    Replies: 6
    Last Post: July 19th, 12:36 PM
  2. Problems with older apps maybe?
    By joynerCN in forum Macromedia Flash Player
    Replies: 0
    Last Post: May 10th, 02:47 AM
  3. Problems finding gd.pm in perl 5.8.6 using linux
    By cmarvel@nethere.com in forum PERL Modules
    Replies: 0
    Last Post: February 16th, 09:59 PM
  4. WS-Policy and WSE problems!
    By Patrick in forum ASP.NET Web Services
    Replies: 12
    Last Post: November 18th, 11:22 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: December 18th, 06:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139