Professional Web Applications Themes

Project Builder: undefined symbols, but which? - Mac Programming

Hello all, I have a strange problem. I have a big project with hundreds of source files. I could compile it correctly. Now I updated a lot of these files and I get a message that there are undefined symbols. But it doesn't say which symbols!. So I realy do not know where to look for the problem. I hope anyone knows what I'm doing wrong (I hope there is some option to display the missing symbols). Please help if you can. Greetings, Cor....

  1. #1

    Default Project Builder: undefined symbols, but which?

    Hello all,

    I have a strange problem.
    I have a big project with hundreds of source files. I could compile it
    correctly.
    Now I updated a lot of these files and I get a message that there are
    undefined symbols.

    But it doesn't say which symbols!. So I realy do not know where to look for
    the problem.

    I hope anyone knows what I'm doing wrong (I hope there is some option to
    display the missing symbols).

    Please help if you can.

    Greetings, Cor.


    Cor Guest

  2. #2

    Default Re: Project Builder: undefined symbols, but which?

    In article <3f7add23$0$58714$xs4all.nl>,
    "Cor Jansen"
    <com> wrote:
     

    In the Build window, there's a little divider right below the list of
    errors. Drag that up, and you'll see all the output from the commands PB
    is running under the hood. (PB's build and debugging systems are, in the
    end, just wrappers around command-line tools.) Read through that output
    and find where it talks about undefined symbols, and you should be able
    to find out what they are.
    Michael Guest

Similar Threads

  1. Flex Builder is not building my Project
    By Thijyo in forum Macromedia Flex General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: April 15th, 11:06 AM
  2. #24853 [Com]: General extensions load fails for undefined symbols
    By jorton at redhat dot com in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: September 7th, 10:43 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: July 29th, 03:51 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: July 29th, 02:11 PM
  5. #24853 [NEW]: General extensions load fails for undefined symbols
    By alietss at yahoo dot com in forum PHP Development
    Replies: 0
    Last Post: July 29th, 01:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139